Bebeğim

Emir Toprak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
10
16
3
47
Merhaba
Benim 3 aylık erkek bebeğim var.Bu sıra çok fazla kusuyor.Aceba çok fazla emzirmemden dolayı mı yoksa başka bir sebebi olabilirmi.yani normal mi

Merhaba
Benim 3 aylık erkek bebeğim var.Bu sıra çok fazla kusuyor.Aceba çok fazla emzirmemden dolayı mı yoksa başka bir sebebi olabilirmi.yani normal mi

Merhaba canim, benim de oglumun 3.ayi bitecek ve cok kusuyor. Ozellikle bu ay cok kustu hala da oyle doktor fizyolojik reflu diyor ilac falan vermem diyor besle dik tut diyor yapiyorum ama yine kusuyor.. eger kilo alimi normalse birak kussun.. Benimkinin kilo alimi normal gidiyor yani kusmak zayiflatmadi bu yuzden muhim bisey degil.. tukuruk ve salyasi ne durumda?

Tekrardan merhaba
Çok teşekkür ederim ilginize.Doktor kilosu iyi dedi anne sütüyle besleniyor.bu ay okadar kustu ki baya telaşlandım aceba ben sürümümü üşütüyorum. Salya falan akması yok ama çok fazla ellerini emiyor.

Kilosu normalse hic bisey olmaz canim. Inan bana bende hemen telas yaptim kafama cok taktim gittim reflu yatagi aldim ama yatakta bi kere bile yatmadi ne zaman koysam uyandi sevmedi.. zamanla alistim eski telasim da kalmadi.. simdi emziriyorum bes dakika sonra gazi cikinca kusuyor alistim :) kabullendim yani.. Bence biraz sabret zamanla azaliyor.. bizimki suan biraz daha azaldi gunde 20 kere kusuyorsa 10 kereye dustu.. mide kapakciklari gelisiyor zamanla..
Bizimkinde felaket tukuruk ve salya var.. hatta bu ay basladi ama ne tukuruk. Agzindan biriktiriyor sonra püskürtüyor valla onluk ve ust degistirmekten canima yetti :) benim ve esimin disleri erken cikmis sanirim cocugunda erken cikacak..

valla bende kusmasından üst değiştirmekten yoruldum hem kendimin hem onun inşallah azalır bakalım bende sabırla bekliyim O zaman tükürük olayına daha gelmedik biz bide o olursa yandım ben desenize ))

valla bende kusmasından üst değiştirmekten yoruldum hem kendimin hem onun inşallah azalır bakalım bende sabırla bekliyim O zaman tükürük olayına daha gelmedik biz bide o olursa yandım ben desenize ))

Iste ozaman keske sadece kussaydi diyeceksin canim cunku tukuruk cok fena oluyor surekli ya surekli.. kusunca yine bir iki kere oluyo bir sure duruyor ama slaya tukuruk oyle degil devamli :)

Merhaba

Ben birşey sormak istiyorum.benim bebeğim doymasa gece uyumaz değilmi.

Evet canim uyumaz. Ama sadece anne sutuyle beslenen bebekler gece bir kac defa fazladan kalkiyor cunku anne sutu daha cabuk aciktiriyor demisti doktorumuz bize.. bizimki de onceden gece uykusunda 3 4 saatte bir kalkardi simdi saat basi kalkiyor hic anlamiyorum neden belki de benim huzursuzlugumu hissediyordur stressim ona da yansiyordur..
Ama genel olarak gece anne sutuyle beslenen veya sadece memede uyuyan bebek daha cok kalkiyor. Ac olmasa da meme de uyumak icin kalkiyor.. bizimki oyle memede uyuyor gozunu aciyor araniyor bakiyor meme yok basiyor yaygarayi. Memeyi veriyorum agzinda tutup uyuyor.. hergun farkli huy oluyor iste..

Benimde 3 aylık bebeğim var allah hepimizinkisini ailesine bağışlasın gece uykusu çok güzel ama ne bilim elini çok emiyor aceba aç ı kalıyor anlamıyorum aç olsa gecede uyumaz diye kendimi teskin ediyorum sizede sormak istedim

Bizimde 3 ay bitecek yarin 4e giricez.. Kuzey de emiyor valla hatta isaret parmagini emiyor eldiven takiyorum ben ozaman ememiyor.. yalanci emzik zaten hak getire agzina sürmüyor 14 tane emzik aldim.. benimki 2 haftadir gece pek guzel uyumuyor cok zorlaniyor uykuya dalmakta.. 7de yatan cocuk simdilerde 10ndan once yatmiyor valla yarin dr da sorucam neden diye.. bide gaz skintisinin gecmesi gerekirken son gunlerde iyice gazlanmaya basladi dun gece bir cay kasigi agri kesici surup verdim karni agriyor diye ilactan sonra rahatladi ama hala kakasini yapmadi.. Bakalim artik canim Allah baska dert vermesin hepimizinkini bagislasin..

Gaz için metsil birebir valla arkadaşım günde 5 damla süper hem rahat kaka yapıyor hem gaz tavsiye ederim.

Gaz için metsil birebir valla arkadaşım günde 5 damla süper hem rahat kaka yapıyor hem gaz tavsiye ederim.
Bizde bir ilac kullaniyoruz sap simplex mi neyse oda aslinda ise baya yariyor ama dunden bugune biraz zorlaniyor.. gaz ciksa da kaka cikmiyor canim.. yarin dr soyleyeyim olmadi degistirsin ilaci.. birde onu deneyeyim belli mi olur kiz belki gerekli olan ilac odur :)

Benim de 3,5 aylık bebeğim. Salya, el emmesi ve son 3-4 gündür de aşırı gaz olayımız var. Demek ki gaz da dönemden. Şaşırdım. Bir de ellerini keşfetme dönemi olduğu için el sürekli ağızda tabi. Gerçi biliyorsunuzdur ama yine de söylemek istiyorum ellerini kapatmak el keşfini geciktiriyor diyor uzmanlar. Dönmeye başladı mı sizinki?

Surekli kapatniyorum ellerini kuzum arada bir kapatiyorum gun icinde.. yoksa genel olarak hep acik.. gaz salya devam tabiki.. dönmeye basladi mi acikcasi bilmiyorum yani tam olarak donmuyor yuzustundeyken sirt ustune gecmiyor ama yanlara dogru baya kendini egiyor bunu donmek icin ki yapiyor oyun icin mi anlayamadim.. ama ellerini tutmadan kendini yukari dogru kaldiriyor birazcik yani basi degilde omuz kismini da kaldiriyo ama azcik.. seninki donuyor mu canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…