bebeğim :(

2. Kez bebegimi kaybettm ve nedenı belli dgl bana yardm edin..

canim benim Allah sabir versin sana insallah rabbimden hayirlisini iste yiyecek lokmasi varsa bu dunyada elbet olur sinavin bu senin isyan etme Allah herseyi bilir gorur kolay degildir eminim

Bende 2. Kere yaşadık.Biri boş gebelik diğeri düşük.Rabbim weriyor sabrını.Bi dünya test yaptırdım ben,tüplerce kan werdim....Kan pıhtılaşması çıktı bende.Şimdi gene hamileyim şu anlık iyi ilerliyor.Rabbim kucagma almayıda nasıp etsin.Ama ihmal etmeyin lütfennn....Yaptırın testlerinizi,drun 3.yü bekleyin lafina bakmayınn..Umarım bidaha aynı sorunu yaşamazsnz.Elimden geldgi kadar yardmcı olmaya çalşırm ama sze.

canim benim Allah sabir versin sana insallah rabbimden hayirlisini iste yiyecek lokmasi varsa bu dunyada elbet olur sinavin bu senin isyan etme Allah herseyi bilir gorur kolay degildir eminim

ck haklsın cnm ama insann elnde dgl berbat durumdaym 2. Kez aynı acyi yasadm ck zr ck

geçmiş olsun canım,kaç haftalıktı?ben de yaşadım aynı durumu.Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah..

amin canım hepmznkını ınsallaht. Ben 8 haftalkken gttm doktra bna hrşy yolunda ddı 12 haftalkken bebegimn kalp atşları atmyodu dktr ddı bebek 9. haftasnda olmuş 3 hafta ölu bebgımı tasmism. 1.snde yne karnmda ölmüstü

cnm allah sabr versn hc kolay dgl blyrm. Bende p.tsı gttm tahlil verdm 15 gn snra snucu ckack bkalm ne olck

kızlar çok üzülüyorum Allah sabır versin sizlere ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin. bende her kontrolden önce uykularım kaçıyor bebeğin kalbi atmıyor yada bir şey oldu diyecekler diye.benimde rahmimde perde var ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum. Birbirimize dua edelim.

cnm iyi duşun ıyi olsun

ck haklsın cnm ama insann elnde dgl berbat durumdaym 2. Kez aynı acyi yasadm ck zr ck

ne diyebilirim ki kilitlendim cok zordur yasamadan kimse bilemez Allah kimselere yasatmasin insallah bu seferki saglikla buyur karninda kucagina alirsin mevlam yardim eder

Öncelikli bebeğini kaybetmiş arkadaşlara geçmiş. olsun üzülmeyin desem de bir şey ifade etmeyecek biliyorum. çünkü bende kaybettim 2 meleğimi. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Rabbım size en iyilerini verecek buna inanın ve pozitif olun. ben ilk kızım 6 aylıktı karnımda börekleri hiç çalışmıyordu ve sonlandırılma kararı alındı 3 hastanede gitmediğim yer doktor kalmadı ama bebeğim ileşemedi normal doğumla bebeğimi kaybettim. herkezin bebeği ağlıyorken benım içim ağlıyordu yoğun bakımda. sonra tekrar hamile kaldım ve 8 haftalık boş gebelik dendi kürtaj oldum. yaşadıklarım çok zor günlerdi ama hep dirençli oldum ve herkez buna şaşırıyordu. ısrarla ege üniversitesinde kan pıhtılaşma testi yaptırdım. 3 kayıp olmadan denselerde zorladım kendimi. ve kan pıhtılaşma problemim çıktı. şuan 18 haftalık hamileyim hergün iğne vuruyorum. oğluşum şuan herşey yolunda gidiyor inşallah bu bebeğimi kucağıma alırım. umudunuzu kaybetmeyin ve nerde iyi doktor varsa araştırın test yaptırın. işinizi şansa bırakmayın. bir şey çıkmasa bile içiniz rahat olur ben öyle yaptım.

evet cnm ck zor hep rüyamda bebegmın olduğunu gryrm ck yıpranyrm . Rabbim kucagna almayı nasip edr inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…