BEBEĞİM

Turunculamba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
655
112
123
Kızlar merhabalar
Ben doğum yapalı 4 ay oluyor. Bebeğim dünyalar tatlısı maşaallah. Fakat doğum lekesi var hem gözünün üzerinde hem arka ensede hem de alnında.doktorlara sordum geçer ama zaman alır biraz dediler. netten araştırdım geçebiliyomuş, geçmeyen de oluyomuş. Lekeleri çok kırmızı değil silik kırmızı ama belli yine de. Geçer diye umut ediyorum ama yine de sormak istedim bazen üzülüyorum ister istemez. Acaba aranızda bu durumu yaşayan yada gören ,bilen var mı ? Varsa sonuç nedir geçti mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Góbek deligimin yan tarafında bu bahsetmiş oldugunuz lekeden vardı.. Ama şuan yok,bende geçmişti.. Bi arkadaşimin ayagında var,fakat onun geçmedi hala var..

Benimde alnimda var doğum lekem kahverengi ve sevgilim 2 yil sonra farketmisti ben bile aynada dikkatli bakmadan göremiyorum zamanla siliklesiyor

Benim kizim da 6 aylik, ayni yerlerde vardi lekeleri. Yuzundekiler hemen hemen gecti, ensesi icin doktor tamamen gecmez dedi. Bugun baska bir bebek gördüm, onda da ayni yerlerde, hatta annesi ablasinda daha da buyuk vardi dedi ama hic kalmamis kizi 4 yasinda.

Benim kizim da 6 aylik, ayni yerlerde vardi lekeleri. Yuzundekiler hemen hemen gecti, ensesi icin doktor tamamen gecmez dedi. Bugun baska bir bebek gördüm, onda da ayni yerlerde, hatta annesi ablasinda daha da buyuk vardi dedi ama hic kalmamis kizi 4 yasinda.
6 aylık olana kadar neredeyse geçti mi yani bu çok iyi o zaman buna çok sevindim.evet ensesindeki daha koyu renkli ama saçın içinde kalır inşaallah oralarıda gecer yavrularımızın ama yüzündekiler tamamen geçsin inşaallah. bu mesajınız içime su serpti.yaygın bişey mi acaba. bebeklerde hep aynı yerlerde oluyo sanırsam ?

Benim kızımında alnında ve ensesinde var. Alnındaki çok hafifledi ama ense duruyor. Önemli değil saç kapatır nasıl olsa diyorum. Alnındakide doğduğunda kıpkırmızıydı ama şimdi bayağı hafifledi. Bu arada kızım 22 aylık. Doktorumuz büyüme hormonlarıyla alakalı olduğunu ve 5-6 yaşına kadar geçeceğini söyledi

Benim kızımında alnında ve ensesinde var. Alnındaki çok hafifledi ama ense duruyor. Önemli değil saç kapatır nasıl olsa diyorum. Alnındakide doğduğunda kıpkırmızıydı ama şimdi bayağı hafifledi. Bu arada kızım 22 aylık. Doktorumuz büyüme hormonlarıyla alakalı olduğunu ve 5-6 yaşına kadar geçeceğini söyledi
aynen canın saç kapatır da yüz olayı biraz can sıkıcı geçermiş evet ama bazende ya geçmezse diye kendime kuruntu yapıyırum.inşallah tamamen geçer evlatlarımızın lekeleri.

Kızımın göz kapağında ve ayak bileğinde vardı ,göz kapağı geçti 6 aylıkken filan ,şu an 7 yaşında ayak bileğindeki duruyor.

Kızlar merhabalar
Ben doğum yapalı 4 ay oluyor. Bebeğim Erenim dünyalar tatlısı maşaallah. Fakat doğum lekesi var hem gözünün üzerinde hem arka ensede hem de alnında.doktorlara sordum geçer ama zaman alır biraz dediler. netten araştırdım geçebiliyomuş, geçmeyen de oluyomuş. Lekeleri çok kırmızı değil silik kırmızı ama belli yine de. Geçer diye umut ediyorum ama yine de sormak istedim bazen üzülüyorum ister istemez. Acaba aranızda bu durumu yaşayan yada gören ,bilen var mı ? Varsa sonuç nedir geçti mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
batıl bı ınanc ama ... eger bırınden habersız bısey almak yedıgın de falan bı yerıne elını surunce ızı kalır derler :)
batıl ama sankı dogru gıbıde yasadık ornegını :)

Benim kızımında alnında doğduğunda belirgin kırmızı bir lekesi vardı ağladığında dahada koyulaşırdı:) şimdi 2,5 yaşında hiç belli olmuyor ağlayınca belirginleşiyor:)

batıl bı ınanc ama ... eger bırınden habersız bısey almak yedıgın de falan bı yerıne elını surunce ızı kalır derler :)
batıl ama sankı dogru gıbıde yasadık ornegını :)
Canim ya bence kesinlikle batil :) cunku ben hamileligim boyunca herkeslerden uzaktaydim halada oyle, kimsenin evinde bisey yemedim ki gizli olsun :) sadece evimde yedim valla :)

Fotoğraflarima gir canım benim profilimden orda var resimi..
Canim girdim baktim fakat sifir hic bisey yok ne fotone album???gunduzde yapmistim aynisini ama olmamisti sana sordum yine yaptim yi e gostermiyo bisey cok merak da etmistim aslinda

Kızlar merhabalar
Ben doğum yapalı 4 ay oluyor. Bebeğim Erenim dünyalar tatlısı maşaallah. Fakat doğum lekesi var hem gözünün üzerinde hem arka ensede hem de alnında.doktorlara sordum geçer ama zaman alır biraz dediler. netten araştırdım geçebiliyomuş, geçmeyen de oluyomuş. Lekeleri çok kırmızı değil silik kırmızı ama belli yine de. Geçer diye umut ediyorum ama yine de sormak istedim bazen üzülüyorum ister istemez. Acaba aranızda bu durumu yaşayan yada gören ,bilen var mı ? Varsa sonuç nedir geçti mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Canim saglikli mi sukret

Bence endişe etme.
Doğduğumda benim de iki kaşımın ortasında ve ensemde varmış.
Alnımdaki tamamen geçti ensemdeki duruyor.
Ama tabi saçlardan görünmüyor bile.

Back
X