- 15 Nisan 2011
- 1.352
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi bitanesininannesi
-
Cevabınız için teşekkür ederim :) herkes söylüyor ilk diş genelde önden çıkar diye arkadan çıkınca bir sorun mu var diye düşündümÖncelikle anne değilim, anneler daha net bilgi verecektir ama ben arka dişinin çıkmasında hiç bir sorun göremedim. Siz neden telaşlandınız?
Ayrıca; nasıl bizim arka dişlerimiz daha sağlam olduğundan daha çok acıyorsa, miniğinizin de öyledir diye düşünüyorum.
Beyazlık var birde elime batıyor bugun gittik ama unuttum sormayı yaBeyaz küçük nokta bişey mi var? eğer öyleyse benim kzımda'da var ama dışı çıkmadı,doğuştan öyle tv de bi Dr küçük beyaz nokta şekilde olabilir demişti.arka dişler önce çıkmaz diye biliyorum ama bi Dr sorun isterseniz
Bilmiyorumki birtek orda çıktı paZartesi göstericem doktora bakalım ne diyicekOnce on dislerin cikmasi gerekiyor. 4 dis sonra azilar cikiyor. Baska birsey olabilirmi ?
Bizimkide iğne ucu kadar küçük beyaz ama hiç dokunmadim dogdugundan beri var şu an 14 aylık on dişleri çıktı arkalar çıkmadıBeyazlık var birde elime batıyor bugun gittik ama unuttum sormayı ya
Bu biraz içimi rahatlattı teşekkür ederim :)di$lerin çikma sirasi farketmez , yani sagligi açisindan bi sorun olmaz
Oglumun üst damagındada var aynı beyaZlıktan ama iğne ucu kadar batmıo arkadaki batıyoBizimkide iğne ucu kadar küçük beyaz ama hiç dokunmadim dogdugundan beri var şu an 14 aylık on dişleri çıktı arkalar çıkmadı
İyi akşamlar arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın.9 aylık bebeğim var bugun arka dişinin çıktığını fark ettim yani beyazlık var birazda çıkıntı bar çıkmış çok az sorum o ki arkadan çıkması normalmidir bide aşırı huysuz ondan olabilirmi?
Cevabınız beni rahatlattı gerçekten çünkü diyorum inanmıyorlar arkada beyazlık var diye ağrı kesici ismi verirmisiniz calpol falan verebilirmiyim başka ne verebilirim? :)Huysuzlugu muhtemelen disten olabilir canim.benim kiziminda cok duzensiz cikmisti,bi sira gozetmeksizin ordan burdan yani:)agri kesici verin arada,bide rahatlatici jeller var onlardan surun isterseniz:)
Rica ederim ne demek:)9 ay olmus yeni dis cikariyor olmasindan dolayi boyle seyler olabiliyor bence.benim kiz da bekleyip birden cosmustu:))calpol kullaniyorum bende,bi zararini gormedim simdiye kadar.inci gibi disleri olsun insallah:)
Bizimkide oyle olacak galiba çok sağolun :)Rica ederim ne demek:)9 ay olmus yeni dis cikariyor olmasindan dolayi boyle seyler olabiliyor bence.benim kiz da bekleyip birden cosmustu:))calpol kullaniyorum bende,bi zararini gormedim simdiye kadar.inci gibi disleri olsun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?