bebeğim..

bitanesininannesi

Çiçek değilim , lakin soluyorum.. 🍂
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
1.352
1.766
333
İyi akşamlar arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın.9 aylık bebeğim var bugun arka dişinin çıktığını fark ettim yani beyazlık var birazda çıkıntı bar çıkmış çok az sorum o ki arkadan çıkması normalmidir bide aşırı huysuz ondan olabilirmi?

Öncelikle anne değilim, anneler daha net bilgi verecektir ama ben arka dişinin çıkmasında hiç bir sorun göremedim. Siz neden telaşlandınız?
Ayrıca; nasıl bizim arka dişlerimiz daha sağlam olduğundan daha çok acıyorsa, miniğinizin de öyledir diye düşünüyorum.

tabi dis huysuzlugu olabilir o..ama bide hatirliyorum benim oglum da 9-12 aylari arasi cok huysuzdu,artik buyume atagi miydi dis miydi bilmiyorum ama nezaman yurudu biraz daha duruldu..

Cevabınız için teşekkür ederim :) herkes söylüyor ilk diş genelde önden çıkar diye arkadan çıkınca bir sorun mu var diye düşündüm

Beyaz küçük nokta bişey mi var? eğer öyleyse benim kzımda'da var ama dışı çıkmadı,doğuştan öyle tv de bi Dr küçük beyaz nokta şekilde olabilir demişti.arka dişler önce çıkmaz diye biliyorum ama bi Dr sorun isterseniz

Beyazlık var birde elime batıyor bugun gittik ama unuttum sormayı ya

Huysuzlugu muhtemelen disten olabilir canim.benim kiziminda cok duzensiz cikmisti,bi sira gozetmeksizin ordan burdan yani:)agri kesici verin arada,bide rahatlatici jeller var onlardan surun isterseniz:)

Huysuzlugu muhtemelen disten olabilir canim.benim kiziminda cok duzensiz cikmisti,bi sira gozetmeksizin ordan burdan yani:)agri kesici verin arada,bide rahatlatici jeller var onlardan surun isterseniz:)

Cevabınız beni rahatlattı gerçekten çünkü diyorum inanmıyorlar arkada beyazlık var diye ağrı kesici ismi verirmisiniz calpol falan verebilirmiyim başka ne verebilirim? :)

Rica ederim ne demek:)9 ay olmus yeni dis cikariyor olmasindan dolayi boyle seyler olabiliyor bence.benim kiz da bekleyip birden cosmustu:))calpol kullaniyorum bende,bi zararini gormedim simdiye kadar.inci gibi disleri olsun insallah:)

Rica ederim ne demek:)9 ay olmus yeni dis cikariyor olmasindan dolayi boyle seyler olabiliyor bence.benim kiz da bekleyip birden cosmustu:))calpol kullaniyorum bende,bi zararini gormedim simdiye kadar.inci gibi disleri olsun insallah:)

Bizimkide oyle olacak galiba çok sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…