Sizi cok guzel şeyler bekliyor.. bunlar önüne gelene bobrek genişlemesi var diyorlar, nur topu gibi sapasağlam bebeler doğuyor...26 haftalık hamileydim. Bebegim icin dedilerki kistik adenomatoid malformasyon ( cigerlerinde kist varmis ) dediler..tam dogum yapana kadar haftanin üç gününü doktorlarda geçirdim, gitmedigim doktor kalmadı. Bebegi alalim kutul karariyla dediler. Dogum aninda nefes alamaz dediler. Dogsa bile yaşamaz dediler..doğum yaparken solunum cihazı vs vs hazırda bekliyordu kızıma alelacele takacaklardi ilk nefesini alabilsin diye..kuvezi hazırlandı, kuvez doktoru hazırda bekledi ani müdahale icin falan , hani kizim nefes alamaz cigerleri kistlerle dolu dediler , nefes alamayacağı icin ekipler full takim bekliyorlar dogumhanede..kizim dogdu sapasağlam..solunum cihazı ellerinde kaldi doktorlarin, inanamadılar..cirilciplak kuveze kosturdular kizimi, beni de odama aldilar, kuveze telefon ettik, bebek cok saglikli bir problem yok dedile, ciger filmi cekilmis dogar dogmaz..on dakika sonra odamın kapısı açıldı, babasi kızımla iceri girdi, kizim yeşil hastane bezlerine sariliga, ciplakti ve cok saglikliydi..kızıma sağlıklı diyen bir doktor bile cikmadi hamileligimde..simdi 19 aylik ve nur topu gibi, cigerleri kist falan da yok :) içini ferah tut..korkma..kucagina alacağın günü bekle..çevremde kac kişiye bobrek genişlemesi var dediler bebekleri simdi saglikli mi saglikli.