Bebeğim:(

Yok kendi doktorumla gorusmedim daha....
Ayrintiliyi yapan adam miy miy biseydi zaten
homurdana homurdana konusuyordu
ne dedigi anlasiliyordu nede bilgi vermeye hevesliydi...
haftaya kendi doktorumla gorusucem bakalim

Kendi doktorunla.görüs canim homurdana homurdana konusuyodu demissin pek bilgi vermedi demissin.
Direk dank etti profoline baktim antalya yaziyor bende antalyadayim.
Sanirim ayni doktora gttik güllükte hasan urcu :))
Ne dedigi anlasilmiyor bende pek anlamamistim bobrekde sorun var dedignde .
O pek aciklama.yapmiyo rapor veriyor okde hatta ben ondan ciktiktn snra hemen doktoruma gttim oda bana peritanolojiye gt dedi konyaaltinda gökay plazada mehmet simsek var profösor riskli gebelere bakan ona randevu aldim aksami oraya gttim fiyati biraz yüksek ama icin rahat etsin imkann varsa bikere gdeblirsin 250 tl muaynesi iki kere gttim ben baktm bsey yapamayz takip edicez vs diyo bdaha gel dedi gtmdm cunku 15 gunde bir cagriyodu 250 250 agir geldi nasl olsa yapablcegi bsey yok hc birisinnde .
Bu arada hangi hastaneye hangi doktorra gidiyosun ?

Ayrıntılı ultrasonda bebegim de bobrek genislemesi çıktı
bakan doktor buyuk ihtimalle devam edicek dedi :KK43:
Kendi doktoruma 5 gun sonra randevum var
bunu yasayan var mi ?
Bizi ne bekliyor ?
canım bebebğin erkek mi erkek bebeklerde oluyor genelde üzülme kendi kendine inecektir inmesede tedavisi var ama bildiğim kadarıyla iniyır rahat ol

Kendi doktorunla.görüs canim homurdana homurdana konusuyodu demissin pek bilgi vermedi demissin.
Direk dank etti profoline baktim antalya yaziyor bende antalyadayim.
Sanirim ayni doktora gttik güllükte hasan urcu :))
Ne dedigi anlasilmiyor bende pek anlamamistim bobrekde sorun var dedignde .
O pek aciklama.yapmiyo rapor veriyor okde hatta ben ondan ciktiktn snra hemen doktoruma gttim oda bana peritanolojiye gt dedi konyaaltinda gökay plazada mehmet simsek var profösor riskli gebelere bakan ona randevu aldim aksami oraya gttim fiyati biraz yüksek ama icin rahat etsin imkann varsa bikere gdeblirsin 250 tl muaynesi iki kere gttim ben baktm bsey yapamayz takip edicez vs diyo bdaha gel dedi gtmdm cunku 15 gunde bir cagriyodu 250 250 agir geldi nasl olsa yapablcegi bsey yok hc birisinnde .
Bu arada hangi hastaneye hangi doktorra gidiyosun ?
Evet hasan urcu :)
Anadolu hastanesine gidiyorum alp bey
guzeloba da...senin doktorun kim?

Evet hasan urcu :)
Anadolu hastanesine gidiyorum alp bey
guzeloba da...senin doktorun kim?

Blmisim :))
Ben degistiriyorum valla surekli sabit kalamadim uncalida vardi orda hastaneyi begenmedim icin bide tadilat yuzuden degstrdm ilk dogumum ofm de olmustu ama ordaki doktorum devlete tayin ckmis.
Yeni bi doktor gelmis ofmye oraya gidiyorm smdilik

Back
X