Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Slm kizlar 2 aylik bi bebeğim var 2 gündür emzirdikten sonra kusmaya başladi daha önce böyle değildi ama geceleri kusmuyor günduz oluyor normal mi çok üzülüyorum ne zormuş çocuk büyütmek..
Benim oglumda kirki bitene kadar hatta dedigin gibi 2 aya kadar kusmuyordu bi basladi tam basladi gunde 8-10 defa
Dr goturdum kilo alimi cok iyi oldugundan fazlasini cikariyor dedi
Bebegim 5 aylik oldu sukurki gunde 1-2 ancak kusuyor gecicek yani sabirrr
Slm kizlar 2 aylik bi bebeğim var 2 gündür emzirdikten sonra kusmaya başladi daha önce böyle değildi ama geceleri kusmuyor günduz oluyor normal mi çok üzülüyorum ne zormuş çocuk büyütmek..
Benimki 5 ay kustu...bende cok kafaya takiyordum hatta doktora götürdüm ama normal olduğunu ve kilo kaybetmiyorsa sorun olmayacağını söylediler gercektende öyle oldu ve 5. Ay sonunda bitti kusmalarimiz. Fışkırtiyorsa götürün yine bir doktora ama normal kusuyorsa fazla emdiği sütü çıkarıyordur.