Bebegimde acıkma denilen şey kayboldu....

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
5 aylık bir kizim var....2 aydır hić birsey yemiyor...acıkma denilen bisey bilmiyor hić birsey yemiyor...acıkinca aglamasına hasret kaldim.....2 ay öncesinde ćok iştahlıydi....ne olduda birden bütün iştahini kaybetti anlamıyorum..üzülmekten ağlamaktan yoruldum artık. ...doktora götürdüm hic birsey yapmadı agzina bakti biseyi yok dedi...3 saatte bir 30 ml zorla iciriyorum.... yeni dogan bir bebek bile daha çok yiyor. ....napacagimi bilmiyorum..hergun dua ediyorum.....kahroluyorum

Başka bi doktora goturun. Sizde dua okuyun nazar falan olabilir. Ya safi çekin bebeginiz uyurken. Ama canan karatay bi program da hic bi bebek açlıktan ölecek kadar yemek yemeyi birakmaz mutlaka yer siz cok zorlamayin geri tepiyor zorladikca daha da yemeyi kesiyorlar

Kan değerlerine bakıldı mı? Demir eksikliği de iştahsızlığa sebep oluyor.

Yani dr a da goturmussunuz ama bidaha arastirin isterseniz bi de istahli bi bebekse onceden nazar filan mi degdi

Nazar icin bilginiz dua varmı

Hayir bakilmadı...doktor sadece agzina bakti biseyi yok dedi
Bence baktır canım,muhtemelen onunla ilgilidir kendi kızımdan biliyorum. Diş acısı varsa belki ondan da olabilir,bir çok sebep var yani ama ilk aklıma gelen demir eksikliği

Bence baktır canım,muhtemelen onunla ilgilidir kendi kızımdan biliyorum. Diş acısı varsa belki ondan da olabilir,bir çok sebep var yani ama ilk aklıma gelen demir eksikliği
Dis agrisi oldugunu sanmiyorum iki aydir böyle cunku...kan degerine gelince ....baktiricam....inşallah gecer

Peygamberimiz’in (SAS) torunları Hz. Hasan ve Hüseyin için okuduğu nazar duası

Nazar Duasının Arapça okunuşu: “Uizukumâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammetin”

Nazar Duasının Türkçe anlamı: “Sizi her türlü şeytan ve zehirli hayvanlardan ve bütün kem gözlerden Allah’ın tastamam olan kelimelerine sığındırırım” Kaynak:Buharî, Abdullah b. Abbas (r.a.)’dan rivayet etmiştir.

Ama en iyisi falak ve nas suresidir. Bol bil oku hem kendine hem bebisine. Ama tabi önce tedbir doktora gidilmeli
Rabbim sifa versin bebisine

Amin cok sagolun...Teşekkürler

Bes aylik bebege zorinluluk olmafikca dokuz aydan once kan testi yapilmiyor suan onun kan damlasi aliyor olmasi lazim mama veriyorsunuz anlasilan yakinda ek gidaya baslsrsiniz yogurtla ev yapimi taze meyve sulari sebze sulariyla mamayi mi begenmiyor acaba

Kan ve idrar tahlili yaptirin bazi kan degerlerinin dusuklugu istahsizlik yapar, idrar yolu enfeksiyonu geciren bebekler de beslenmeyi reddeder.
Bir diger ihtimal kulaginda sorun olmasi, orta kulak iltihabi olan bebek emerken cani acidigi icin emmek istemez.
Son olarak yapisal olarak boyle olma ihtimali var. Benim kizim 6 aylikken ek gidalari reddetti, yapilmayan tetkik kalmadi mide/sindirim sistemi ultrasonuna varana dek. Her sey normal cocuk yemiyor. 1 ay sonra 4 yasina giriyor hala da ancak yasamsal fonksiyonlarini karsilayacak kadar yiyor :) umarim sizinki gecici bir donemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…