- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Nazar icin bilginiz dua varmıBaşka bi doktora goturun. Sizde dua okuyun nazar falan olabilir. Ya safi çekin bebeginiz uyurken. Ama canan karatay bi program da hic bi bebek açlıktan ölecek kadar yemek yemeyi birakmaz mutlaka yer siz cok zorlamayin geri tepiyor zorladikca daha da yemeyi kesiyorlar
Hayir bakilmadı...doktor sadece agzina bakti biseyi yok dediKan değerlerine bakıldı mı? Demir eksikliği de iştahsızlığa sebep oluyor.
Cok istahliydi herkes söyluyordu istahini...kilosunu...degmis olabilirYani dr a da goturmussunuz ama bidaha arastirin isterseniz bi de istahli bi bebekse onceden nazar filan mi degdi
Bence baktır canım,muhtemelen onunla ilgilidir kendi kızımdan biliyorum. Diş acısı varsa belki ondan da olabilir,bir çok sebep var yani ama ilk aklıma gelen demir eksikliğiHayir bakilmadı...doktor sadece agzina bakti biseyi yok dedi
Dis agrisi oldugunu sanmiyorum iki aydir böyle cunku...kan degerine gelince ....baktiricam....inşallah gecerBence baktır canım,muhtemelen onunla ilgilidir kendi kızımdan biliyorum. Diş acısı varsa belki ondan da olabilir,bir çok sebep var yani ama ilk aklıma gelen demir eksikliği
Amin cok sagolun...TeşekkürlerPeygamberimiz’in (SAS) torunları Hz. Hasan ve Hüseyin için okuduğu nazar duası
Nazar Duasının Arapça okunuşu: “Uizukumâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammetin”
Nazar Duasının Türkçe anlamı: “Sizi her türlü şeytan ve zehirli hayvanlardan ve bütün kem gözlerden Allah’ın tastamam olan kelimelerine sığındırırım” Kaynak:Buharî, Abdullah b. Abbas (r.a.)’dan rivayet etmiştir.
Ama en iyisi falak ve nas suresidir. Bol bil oku hem kendine hem bebisine. Ama tabi önce tedbir doktora gidilmeli
Rabbim sifa versin bebisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?