Atarsanız sevınırım ıyılesme olmadı mı sizde 14 sene baya uzun ZamanBenim oglumda bobrek acisindan surekli takipte, biz cerrahpasa cocuk nefrolojiden takipliyiz. Isterseniz ozelden doktor adlarini atabilirim. Biz 14 senedir gidiyoruz ve memnunuz.
Amın ınsallah gecer bıraonceBi akrabamzda olmustu cocuk ameliyat oldu ve tamamen iyilesti korkulacak bi durum yok diye biliyorum allah sifasini versn
Neyı nasıl anladım genısleme oldgnu mu zaten anne karnında byle bsey ckmıstı bn tedbır amaclı ultrason cektrdm cocuk doktorundan ıstedm o zaten onemlı bsey deyıp tetkık ıstedı ve ogrendık buyudugnu ama normalde idrarını yapabılıuo yanı bı skntısı yok enfeksıyon fln da görünmedibelirtisi varmı nasıl anladınız?
anladım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuğaNeyı nasıl anladım genısleme oldgnu mu zaten anne karnında byle bsey ckmıstı bn tedbır amaclı ultrason cektrdm cocuk doktorundan ıstedm o zaten onemlı bsey deyıp tetkık ıstedı ve ogrendık buyudugnu ama normalde idrarını yapabılıuo yanı bı skntısı yok enfeksıyon fln da görünmedi
Koruma tedavisi uygulaniyor bize.Atarsanız sevınırım ıyılesme olmadı mı sizde 14 sene baya uzun Zaman
koruma tedavisi mi? nasıl bişeymiş o? neyden koruyormuş bebeği?Koruma tedavisi uygulaniyor bize.
Baska bir hastaliga bagli bobrek hastaligi gelisebiliyor bizim durumumuzda, cok sukur olmadi simdilik bu.
Atiyorum bilgileri..
koruma tedavisi mi? nasıl bişeymiş o? neyden koruyormuş bebeği?
salı günü kontrolüm benimde inşallah küçülmüştür.Koruyucu dozda duzenli kullandigi bir ilac var. Bobreginin hasar almamasi icin. Ne derece ise yarar uzun vadede bilemiyoruz elbette.
salı günü kontrolüm benimde inşallah küçülmüştür.
inşallah hayırlısı bakalım bakalım ölçebilecekler mi? bide o varInsallah kalbini ferah tut, guzel dusun guzel olsun.
Sağlıkla kucagina al insallah bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?