Çocuk Hastalıkları Bebegımde böbrek genıslemesı :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
mrhba kızlar iki aylık bi kızım var ve böbrek genıslemesı oldgnu ögrendık anne karnında cok azdı mm olarak ama ıkı gun önce ultrason cektırdım ve 10-11 mm oldgnu ögrendık cocuk nefrolojı ya da ürolojısıne gtmemız lazım ama hangı doktora hastaneye götürecegımı bılmıyorm egıtım arastrmaya takıp ettırcz fakat randevu almak cok zor ( ıstanbul anadolu yakasında oturuyrm) sizden ricam basından aynı durum geçen arkadaslar yardımcı olurlaraa sevınırm hangı dr hastaneye gttınız sürec de bana bılgı vereblırsenız cok sevnrm smdıden tesekkurler

Bi akrabamzda olmustu cocuk ameliyat oldu ve tamamen iyilesti korkulacak bi durum yok diye biliyorum allah sifasini versn

Benim oglumda bobrek acisindan surekli takipte, biz cerrahpasa cocuk nefrolojiden takipliyiz. Isterseniz ozelden doktor adlarini atabilirim. Biz 14 senedir gidiyoruz ve memnunuz.

belirtisi varmı nasıl anladınız?
Neyı nasıl anladım genısleme oldgnu mu zaten anne karnında byle bsey ckmıstı bn tedbır amaclı ultrason cektrdm cocuk doktorundan ıstedm o zaten onemlı bsey deyıp tetkık ıstedı ve ogrendık buyudugnu ama normalde idrarını yapabılıuo yanı bı skntısı yok enfeksıyon fln da görünmedi

Neyı nasıl anladım genısleme oldgnu mu zaten anne karnında byle bsey ckmıstı bn tedbır amaclı ultrason cektrdm cocuk doktorundan ıstedm o zaten onemlı bsey deyıp tetkık ıstedı ve ogrendık buyudugnu ama normalde idrarını yapabılıuo yanı bı skntısı yok enfeksıyon fln da görünmedi
anladım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuğa

Atarsanız sevınırım ıyılesme olmadı mı sizde 14 sene baya uzun Zaman
Koruma tedavisi uygulaniyor bize.
Baska bir hastaliga bagli bobrek hastaligi gelisebiliyor bizim durumumuzda, cok sukur olmadi simdilik bu.

Atiyorum bilgileri..

Back
X