• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde hidronefroz var

baahr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
18
1
1
28
Gebeliğimin 24. haftasında bebebekte sağ ve sol böbrekte genişleme farkedildi. 34. haftada acil sezaryene alındım. Böbreklerin ap çapları 20 ve 19 olmuştu. Doğar doğmaz ameliyat geçirdi. Mesanesi kalınlaştığı için mesaneyi karın ön duvarına diktiler. Şu an mesane iptal. Sol böbreği çalışmıyor ama sağı kurtarmaya çalışıyorlar. Hepsinin sebebi pipi kanalının dar olması. İdrar pipiden çıkamayınca mesaneyi ve böbrekleri bozmuş. Bu durumu yaşayan var mı? Şu an cerrahi yoğun bakımdayız. Çok kötüyüz..

Bize de söylemişlerdi canım yani böbrek yetmezliği geliştirme ihtimali normal bireylere göre çok daha fazla , Allah büyüktür canımm bence bilinmesi mümkün bir şey değil , inşallah da hiç gerek kalmasın her şey iyi olsun 🤲🏻 ilaçlar biraz zorlayıcı olabiliyor bizim de çok var ama kuzular iyi olsun da inşallah önemli olan o ♥️ şu an nasıl gidiyor canım gelişimi , olmaz inşallah korkma ♥️
Valla şu anda iyi hatta normal aya göre doğan bebekler gibi boyu kilosu maşallah Allah bozmasın.. genetik test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz.. siz de yaptırdınız mı..

Valla şu anda iyi hatta normal aya göre doğan bebekler gibi boyu kilosu maşallah Allah bozmasın.. genetik test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz.. siz de yaptırdınız mı..
Çok şükür 🙏🏻 Allah bozmasın hep daha da iyi olsun inşallah , biz de yaptırmıştık , hayırlı sonuçlarla inşallah 🙏🏻

Allah şifa versin..Benim oğluma da böbrek genişlemesi var dediler,doğduktan sonra baktık ki meğer sol böbrek yokmuş,sağ böbrek bu sebeple solun da görevini yapabilmek için büyümüş,kaçak var mı diye sintigrafi çektirdik sıkıntı görülmedi..8 yaşında şu an..İnsalalh bebeğiniz biran önce sağlığına kavuşur
Benim oğlumun da sol böbreği yok, nasıl bir süreç oldu farklı bişey oldu mu?

Allah şifa versin..Benim oğluma da böbrek genişlemesi var dediler,doğduktan sonra baktık ki meğer sol böbrek yokmuş,sağ böbrek bu sebeple solun da görevini yapabilmek için büyümüş,kaçak var mı diye sintigrafi çektirdik sıkıntı görülmedi..8 yaşında şu an..İnsalalh bebeğiniz biran önce sağlığına kavuşur
Merhaba benim oğlumda 9 yaşında gebelikte genişleme farkedildi. Tahlillerimiz hep temiz çıkıyor risk boyutunda değil genişleme ama takip ediliyor tabi. Son 3 kontrolümüzde sintigrafi mi çeksek diye Bi öneri sundu doktor asistanlarına. Zor oluyor mu bu çekim

Merhaba benim oğlumda 9 yaşında gebelikte genişleme farkedildi. Tahlillerimiz hep temiz çıkıyor risk boyutunda değil genişleme ama takip ediliyor tabi. Son 3 kontrolümüzde sintigrafi mi çeksek diye Bi öneri sundu doktor asistanlarına. Zor oluyor mu bu çekim
Biz çektiğimizde oğlum henüz 6 aylıktı o yüzden biraz zorladı bizi,ama zor bir çekim değil sizinki 9 yaşındaymış...tahlilleri normal ise kan ve idrar takiplidir zaten gerek var mı bilemedim...Bizde böbrek başka yerde mi ona bakalım bir de tek böbrekli olduğu için kaçak var mı diye bakmamız lazım o böbreği korumak adına denmişti

3 yıldır 2 ya da 3 defa idrara bakıldı. Kan hiç bakmadılar ultrason la bakılıyor hep. Böbrekle mesane arasında Bi büyüme gördüler bu yıl o yüzden çekmek istediler. Ama bizim hiç şikayetimiz yok protein kaçağı falanda yok. Bu yaşa kadar idrar yolu iltihabı hiç geçirmedik. O yüzden Bi sebepte bulamadılar

Back
X