Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım bu hamileliğimde herşeye takıntılı oldum inşallah Allah'a emnet bebeklerimizKorkma birşey olmaz. İçini ferah tut. Banada demişlerdi aynısını korkmuştum ister istemez. Kızımda leke falanda olmadı.
Rüyada görünce zannetmiyorum olsun genetikde olabiliyomuş ama insan takıyo iştebende ilk haftalarda zeytin yiyip yanlisla yuzumu kasidim cok korkuyorum leke olcak diye benimdr belimde var zeytin lekesi diyolar ama annem hic hayirlamiyo ne ruyasinda gordugunu ne yiyip elledigini vucudda neusede yuzde olmaz i sallah
Aynen arkadaşım ya kaşınmayacak yerlerim kaşınıyo psikoloji falan kalmadı bendebebegimin belinde olmasi hosuma giderde yuz sıkıntı iste bide psikolojikmi ne zeytin cilek kiraz tarzi leke yapar denen seyler yedimmi yuzume kasinti geliyo insallah yuzunde olmasinda
İnşallah kaç aylık hamilesin canımhayirla dogursak da rahatlasak valla
Oyyy maşallah neyse sen benden önce doğum yapacaksın buraya yazarsan sevinirim21 haftadayiz insallah
Tamam canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsininsallah bisey uok diye haber veririm canim
zeytin ilk defa duydum valla ciğer çilek vişne kiraz un hamur leke yapar benm annemde hamur yoğururken belini kaşımış belimde ufak beyaz lekem var ama çok hoşuma gidiyorMerhaba kızlar bugün kahvaltı yaparken zeytin çekirdeği koluma düştü hemen sildim sonra yıkadım leke olurmu ya bu takıntılarımdan kurtulamıyorum
Un ve hamuruda ben ilk defa duydum biz en iyisi hiç bişeye el sürmeyelimzeytin ilk defa duydum valla ciğer çilek vişne kiraz un hamur leke yapar benm annemde hamur yoğururken belini kaşımış belimde ufak beyaz lekem var ama çok hoşuma gidiyor
ahahah valla aklıuma geldikçe dikkat ediyom ama zaten olucaksa olur biz bahnesi oluruz belkiUn ve hamuruda ben ilk defa duydum biz en iyisi hiç bişeye el sürmeyelim