Çocuk Hastalıkları Bebegimde sekral gamze :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Jeandarkk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
493
446
23
38
Arkadaşlar bebeğim bir haftalık ama 2.gününde altını değiştirirken poposunun 1cm üstünde mercimek kadar bir çukur fark ettim anlayamadım ama netten araştırınca inanılmaz paniğe kapıldım koştur koştur çocuk doktoruna gittik baktı :cok yüzeysel bu sakral gamze dedi emin misiniz dedik omurgayla bağlantısı olabilir diye kıllanma da var çünkü, delik de yok yüzeysel kilo aldıkça kapanır dedi ultrasona gerek yok dedi ama napsam içim rahatlamıyor, haftaya baska bir doktora goturup ultrason isteyeceğim..

Buarada hamileyken ayrıntılı ultrason ve 4lu tarama temiz çıkmıştı ama bir problem olma ihtimali çok korkutuyor,bu konuda deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen, teşekkürler

Cok can sıkıcı bır durum. iki çocuğumda da vardı cok uzulmuştum yüzeyel ultrason yaptılar omurgayla baglantısı cıkmadı. Gerci Ikıncı de cok uzulmedım genetık heralde dedim .bence sizinkinde de sorun yoktur inşallah. Ama Yuzeyel usg yaptır bence İçin rahat eder . Folik asıt gebelıkte almıştın dımı ( vitamin)
Benimkiler sımdı bırı 35 aylık bırı 11 aylık . Normal gorunumde.

Supriz bir gebelikti, plânlı değildi,öncesinde kullanmadım ama hamileliği öğrendikten sonra hemen başladım folik asite
Cocuklarinizda bisey çıkmamasına çok sevindim ama can sıkıcı gerçekten de

Neden bir hafta bekliyorsunuz hemen ertesi gün başka bir uzmana gidin . inşallah büyütülecek bir durum yoktur herkesin meleği saglikla büyüsün

Ultrason için toparlanmaya gerek yok yan yatırdım bezını actım jel surdu belıne bastırmadı bıle surdu ultrason cihazıyla hemen de bitti.
İnşallah birsey yoktur bekledıkce moralin bozulmasın dıye baktır istersen . Ben inanıyorum ki birsey çıkmayacak.

Çok teşekkür ediyorum şimdi iyi bir doktor araştırdım buldum bir an evvel götüreceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Canim sakin ol. Doktor doktor dolastirip cocugu doktordan sogutma. Brnim kizim dogdugu gun hastanede fark ettiler hemen arastirmaya gonderdiler. 6 aylikken emar dediler. Cocuk doktorumuz, yasina girsin yurumede sıkıntı olursa emar isteriz dedi. Temizligini iyi yap dediler. Ultrasonla gittigi yeri goremedikleri icin mr istediler ama yaptirmadim. 14 aylik yurudu. Simdi hala temizlikte banyoda iyice temiz tutmaya ozen gosteririm. Paniklik durum yok.

Canım benim oğlum da da var o anne karnında bir sinirin gelismemesinden olan biseymis

Bızde hıc mr istemediler usg ile gittiği yeri gördüm dedi. Sorun yok dedi.
durumlarımız farklı demekki .
Allah çocuklarımızın güzel günlerini göstersin

Bızde hıc mr istemediler usg ile gittiği yeri gördüm dedi. Sorun yok dedi.
durumlarımız farklı demekki .
Allah çocuklarımızın güzel günlerini göstersin
Amin insallah. Çocuk cerrahı ilk defa bu kadar derinini gördüm, dedi. Mr istedi ama yaptırmadik, zamana bıraktık. Gerekirse o zaman yaptıracağız.

Rabbim korusun, bisey çıkmaz inşallah
14 aylik iken yürüdü. Yürümede problem olursa mr demisti cocuk doktoru. Simdi 21 aylik. Alt temizligini yaparken ve banyodan sonra guzelce temizleyip kuruluyorum. Buyudukce kapanir dediler.

Bu arada araştıran anneler fikir olsun diye yazıyorum ultrason da çekildi, herhangi bir sinire baskı yokmuş ve bağlantı yokmuş çok şükür bin şükür kandil gününde.. Umarım herkesin bebeği böyle atlatır, yapısal bir durum denildi.. Herkese geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…