Neden bir hafta bekliyorsunuz hemen ertesi gün başka bir uzmana gidin . inşallah büyütülecek bir durum yoktur herkesin meleği saglikla büyüsünArkadaşlar bebeğim bir haftalık ama 2.gününde altını değiştirirken poposunun 1cm üstünde mercimek kadar bir çukur fark ettim anlayamadım ama netten araştırınca inanılmaz paniğe kapıldım koştur koştur çocuk doktoruna gittik baktı :cok yüzeysel bu sakral gamze dedi emin misiniz dedik omurgayla bağlantısı olabilir diye kıllanma da var çünkü, delik de yok yüzeysel kilo aldıkça kapanır dedi ultrasona gerek yok dedi ama napsam içim rahatlamıyor, haftaya baska bir doktora goturup ultrason isteyeceğim..
Buarada hamileyken ayrıntılı ultrason ve 4lu tarama temiz çıkmıştı ama bir problem olma ihtimali çok korkutuyor,bu konuda deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen, teşekkürler
Çok teşekkür ediyorum şimdi iyi bir doktor araştırdım buldum bir an evvel götüreceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırımUltrason için toparlanmaya gerek yok yan yatırdım bezını actım jel surdu belıne bastırmadı bıle surdu ultrason cihazıyla hemen de bitti.
İnşallah birsey yoktur bekledıkce moralin bozulmasın dıye baktır istersen . Ben inanıyorum ki birsey çıkmayacak.
Arkadaşlar bebeğim bir haftalık ama 2.gününde altını değiştirirken poposunun 1cm üstünde mercimek kadar bir çukur fark ettim anlayamadım ama netten araştırınca inanılmaz paniğe kapıldım koştur koştur çocuk doktoruna gittik baktı :cok yüzeysel bu sakral gamze dedi emin misiniz dedik omurgayla bağlantısı olabilir diye kıllanma da var çünkü, delik de yok yüzeysel kilo aldıkça kapanır dedi ultrasona gerek yok dedi ama napsam içim rahatlamıyor, haftaya baska bir doktora goturup ultrason isteyeceğim..
Buarada hamileyken ayrıntılı ultrason ve 4lu tarama temiz çıkmıştı ama bir problem olma ihtimali çok korkutuyor,bu konuda deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen, teşekkürler
Amin insallah. Çocuk cerrahı ilk defa bu kadar derinini gördüm, dedi. Mr istedi ama yaptırmadik, zamana bıraktık. Gerekirse o zaman yaptıracağız.Bızde hıc mr istemediler usg ile gittiği yeri gördüm dedi. Sorun yok dedi.
durumlarımız farklı demekki .
Allah çocuklarımızın güzel günlerini göstersin
Rabbim korusun, bisey çıkmaz inşallahAmin insallah. Çocuk cerrahı ilk defa bu kadar derinini gördüm, dedi. Mr istedi ama yaptırmadik, zamana bıraktık. Gerekirse o zaman yaptıracağız.
14 aylik iken yürüdü. Yürümede problem olursa mr demisti cocuk doktoru. Simdi 21 aylik. Alt temizligini yaparken ve banyodan sonra guzelce temizleyip kuruluyorum. Buyudukce kapanir dediler.Rabbim korusun, bisey çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?