Bebegimdeki ani degisim

Ccelik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
5.111
12.531
178
Merhaba hanimlar. Kizim 1 yasinda. Son 1 aydir ofke nobetleri yasiyor uyku anlarinda. Gunde 2 kere uyuyordu. Tek uykuya dusurdu. Aksam 7de uyuyordu simdi 9u 10u bulabiliyor. Gayet sakin ve uyku duzeni olan bir bebekti hep. Buyume atagi mi bu yasadigi? Surekli isiriyor, saclarimizi cekiyor. Hayir dedigimiz seyi inadina yapiyor. Sakin kalmaya ve guzelce konusmaya calisiyorum. Fakat sinirlerim epey yipranmaya basladi. Bu ofke nobeylerini nasil atlatabilirim ve ne kadar surebilir bu durum? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.

Kizim 5 yaşında fakat her yaşta bizde sıkıntılar yaşadık. Uyku duzenimiz darmadağın oldu.bir ara kızım çok mizmizdi bir ara her şeye ağlıyordu.bir ara kafasını yere vuruyordu.bir ara kendini isiriyordu .. .yani sürekli bir degisim yaşadık.. 4 yaştan sonra tam bir birey oldu sanki.simdi bir arkadaş benim için.. 4 yaş öncesi çok zordu yani.

Bunun normal bir durum oldgunu bilmek en azindan rahatlatiyor beni. Fakat cozum bulamiyorum. İstedugini yapip aglatmamali miyim yoksa keskin mi olmaliyim

Bence durumunuz gayet normal.henüz küçük herşeyi çok net anlayamaz ama her istediğini yapmak da sorun olur.makul davranmak gerek.aglamasi gerekiyorsa ağlasin.sonrasinda sakinlestiginde onu kulağınıza alıp anlayabileceği şekilde durumu anlatın.onu sevdiğinizi söyleyin.

Bence ağlatmamalısınız tabi ki daha 1 yaşında hasta falan olduysa sonrası öyle olur hep bir süre sonra düzenlebiliyor

eyvah şimdi aşı düşmanı bir üye vardı o gelip aşı yaptırmayın , her şey aşıdan diye başlayacak

Bence ağlatmamalısınız tabi ki daha 1 yaşında hasta falan olduysa sonrası öyle olur hep bir süre sonra düzenlebiliyor
En korkttugum sey her dediginiyaparak onu simarik bir cocuk haline getirmek. Beynim baska kalbim baska konusuyor.

eyvah şimdi aşı düşmanı bir üye vardı o gelip aşı yaptırmayın , her şey aşıdan diye başlayacak
Dogruyu soylemek gerekirse benimde oyle dusundugum cok oluyor. Hastalanmisti bi kere. 15 dakika hemsire elinde igne kolda damar aradi. En sonunda elinden kan almisti. Oi gundeen sonra kizim 2 3 hafta kadar herkesten korktu. Asiri tepkiler verdi. Oyle bile olsa asi mecburi bir durum maalesef.

sizin örneginiz çok ayrı. canı yanmış kuzumun ondan korkmuştur, dogal.
Bahsettigim kişi aşılar zararlı yaptırmayın diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…