• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegime album.....

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
Arkadaslar bugun kizima album yapmaya basladim kizimin artik yasam hikayesi var esimle guzel buyuk bir album aldik hamilelik testlerimi ilk ultrason resimlerini cinsiyetini ogrendigimiz ultrason resimlerini minik hikayelerle sayfalara yapistirdim dogum hikayesini ilk resimlerini,dusen gobegini,ilk kesilen tutam sacini ilk ayak el izlerini ailecek resimlerimizi,resimleri bir cd de toplayip deftere ekliycem 18.dogum gunune kadar boyle biriktirmeyi dusunuyorum sonrada ona vericem eminim cok hosuna gidicek ona hamileken yazdigim minik mektuplari okuyacak ,onu ne kadar sevip, nasil hayatimiza girdiginin hikayesini ,buyumesinin her evresini bu albumde bulsun istiyorum.Sizler yapmayi dusunuyormusunuz yada albume ekleyecek degisik fikirleriniz varsa paylasalim

aynen bendede var bole bı album cok guzel oluyo tırnaklarından gobek bagına kadar ehrseyını topladım bıde hamıleyken yazdıgım gunlugumde var onuda saklıyorum melegıme evrıcek buyuyunce

kızlar göbek bağını durduruyormusunuz gömülmesi lazım yani ben öyle biliyordum amaaaa.bende resimlerini bir çercevede toplayıp kendi odasına asmayı düşünüyorum ultrasyon resimlerinden tut ay ay aylık resimlerini koyacam çokkkkkkk güzel bişiy buyaa

Çok hassas çok duyarlı ve nazik bir fikir kızına verebileceğin en güzel armağan.Bende buna benzer birşey yaptım seninkine benzer ancak tek eksik ben ona hiç bir şey yazamadım oysaki yazmayı severim ama oğlumda tutuldum kaldım.Bu arada maşallahı var çok tatlı güzel bir kızın var.Minik kızın ailesiyle beraber güzel mutlu ve uzun ömürler geçirirmesini dilerim..

Çok hassas çok duyarlı ve nazik bir fikir kızına verebileceğin en güzel armağan.Bende buna benzer birşey yaptım seninkine benzer ancak tek eksik ben ona hiç bir şey yazamadım oysaki yazmayı severim ama oğlumda tutuldum kaldım.Bu arada maşallahı var çok tatlı güzel bir kızın var.Minik kızın ailesiyle beraber güzel mutlu ve uzun ömürler geçirirmesini dilerim..

sagol canim benim Allah sizin yuvalarinizdanda sagligi neseyi mutlulugu eksik etmesin yazdiklarimin bazilari kisa karnimda rahat durmadigi anlari o karnimdayken babasiyla cok gezdik onlari anlattim

Arkadaslar bugun kizima album yapmaya basladim kizimin artik yasam hikayesi var esimle guzel buyuk bir album aldik hamilelik testlerimi ilk ultrason resimlerini cinsiyetini ogrendigimiz ultrason resimlerini minik hikayelerle sayfalara yapistirdim dogum hikayesini ilk resimlerini,dusen gobegini,ilk kesilen tutam sacini ilk ayak el izlerini ailecek resimlerimizi,resimleri bir cd de toplayip deftere ekliycem 18.dogum gunune kadar boyle biriktirmeyi dusunuyorum sonrada ona vericem eminim cok hosuna gidicek ona hamileken yazdigim minik mektuplari okuyacak ,onu ne kadar sevip, nasil hayatimiza girdiginin hikayesini ,buyumesinin her evresini bu albumde bulsun istiyorum.Sizler yapmayi dusunuyormusunuz yada albume ekleyecek degisik fikirleriniz varsa paylasalim

bence çok güzel düşünmüşsün, ben de eşimle böyle birşey yapacağız, şimdiden herşey hazır :))
ek olarak şunu ekleyebilirim: albüme ayak izlerini ve de el izlerini de yapmak istiyorum ay ay...
özellikle sulu boya ve fırça aldım, banyo öncesi sürer bir er baskı alırız sonra da meleğimizi yıkarız diye düşünmüştük.
Sonrasında bir de alçı aldım. Onları da belki 3-4 ayda bir kalıplara döküp, ayak izini ve de el izini çıkarırım diye düşündüm, bu alçıarı dökmeden önce bir de ip koyuyorsun içine, duvara da asabiliryorsun, çok dekorativ oluyor.
Bir de anneannesi uzakta, ona o alçılardan mutlaka ayrıca yapmayı düşünüyorum. En azından elinin ayağının boyutu hakkında fikri olurcoksekeriremsu aman heyecan işte

böyle bir dizi vardı galiba anne çocuğuna yapmıştı sanırım keremcemin dizisiydi ama orda videoya konuşuyodu ekin galiba unuttum ama bu kadar hatırlıyorum güzel fikir umarım ömür boyu yavrunla olursun eşinle de tabi ki allah ayırmasın

Allah hepinizin evlerinden mutlulugu eksik etmesin ailenizle uzun yillar saglik mutluluk icinde yasamayi nasip etsin iyiki varsiniz

ben de kızıma video klip hazırladım kendim.. candan erçetinin de ninni şarkısını koydum resimleriyle beraber harika oldu

Back
X