- 29 Kasım 2016
- 309
- 220
- 18
- 36
merhaba kızlar 25 temmuzda dpgum yaptım beneğim henuz 13 gunluk 2600 dogdu cokta mınık ılk gunler sorunsuz gecıyordu yanlız dogdugundan berı mama yerken bogazına kacıyor oksuruğ nefesı kesılıyor sonra yıne kendıne gelıyor ama ben oyle korkuyrm kı mama yedırmek sut vermek işkence halıne geldı onun dısında kolık bır bebek 3 gundur damla kıllanıyoruz devamlı ıhh ıhh dıye ıkınıyor mırmırlabıyor sımdı bugun bırde kusma cıktı basımıza dogdugundan berı ılk kez boyle kustu sabah seslı bı sekılde sanıyorum gazla bırlıkte kustu sonra yatırırken ogurdu kustu tam yıkarken kustu elım ayagıma dolasıuor aglamaktan helak oldum onu bırakıp uyuyamıyorum bıle bana yardım edıcek kımsemde yok tek basıma bakmak zorundayım ama kızım buyuyene kdr ben kalpten gıdıcem sanırım basıl bakıcam nasıl buyutucem ben bu bebegı hıc dpymuyor devamlı yemek ıstıyor doktor her ıstedıhınde yedır dedı ama tıkanıcak kısucak dıye vall yedırmeye korkuyorum ya sızlerde durumlar nasıl sızın bebeklerınızde boylemıydı benımkınde mı sorun var doktor kontrollerımızede gıdıyoruz aksatmadan kolık dısında sorun yok dıyor doktorumuz off kafayı yıcem ya doktorumuz cok ıyı kadına al bunu 3 ay bak buyut bana oyle ver dıyesım var cocugumun yuzune bakınca aglamak ıstyrm tıkanıcak bogazına kusuk kcıcak ona bısey olcak dıye kahroluyrm