Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akıntı olması normal çoğu gebelikte görülüyor rengi yeşile donukse sorun .Sen bugün bol bol dinlen seni ne sakinlestiriyorsa onu yap bebegin etkilenmesin canım
Anlarlar neden anlamasınlar kese etrafında kan varmı ona bakacaklar ha alttan muayene edebilirler ama oda bi aorun çıkarmıyor benim ilk kontrolumü alttan yapmışlardı
Ben 4 aylik hamile iken bir gece bizim mutfakta ki tencere dolabimiz bir anda coktu. Ama o sallanma ve gurultuyle uyku sersemi de0rem oluyor sanip nasil korktum ve firladim yataktan anlatamam. Ertesi gun cok agrim oldu doktoruma gittim hersey yolundaydi doktordan geldim 2 saat sonra kanamam basladi. 2 saat once hicbirseyim yoktu halbuki. O yuzden anlasilamayabilir. Takip gerekir bu saatten sonra.
Merhaba hanimlar, 1 aylik hamileyim , ve sabah esimle tartışırken kendimi kaybettim bi an. Ayagimi 5 defa felan yere vurdum sertce, ve uzanrken beni kaldrmaya çalıştığında belimi de yere vurdum, bunun üzerine sağ yanim agrimaya basladi bebeğime birsey olmus mudur cok korkuyorum??
Ben 4 aylik hamile iken bir gece bizim mutfakta ki tencere dolabimiz bir anda coktu. Ama o sallanma ve gurultuyle uyku sersemi de0rem oluyor sanip nasil korktum ve firladim yataktan anlatamam. Ertesi gun cok agrim oldu doktoruma gittim hersey yolundaydi doktordan geldim 2 saat sonra kanamam basladi. 2 saat once hicbirseyim yoktu halbuki. O yuzden anlasilamayabilir. Takip gerekir bu saatten sonra.
Sabah oldu bu durum. Ve au ana kadar da henüz kanama yok fakat yan tarafimda hafif agri hissediyorum ve ara ara rahmime birsey batıyo gibi bi his basladi son yarin saattr