bebegime birsey olursa duygusuyla yasiyorum. hamileyken böyle şeyler oluyor mu ?

Seva_Ky

Meleğim kollarımda...
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
158
1
116
Konya
Mrb arkadaslar..
3,5 aylik hamileyim: ve anne olucagim icin de cok mutluyum.Dun sabah cok tuhaf bi duyguyla uyandim YA BEBEGIME BI SEY OLDUYSA (doktora gidemedim esim sehir disinda ),gece bi turlu uyuyamadim . Bu sabah yine ayni duygular ayni fikirler ben bebegime bir sey olucak diye cok korkuyorum (( Gece gunduz ya bebegime bi sey olursa duygusuyla yasiyorum bu sadece bendemi bole yoksa hamileyken bole seyler oluyormu ??
Yardim edin..Lutfen....

Aynen guzelim . Ben de suan 6,5 aylik hamileyim . Bu aya kadar da hep o duyguyu hissettim .Ama hareketlerini hissedince biraz olsun azaliyor..

oluyor canimm oluyoor:gitme:..bende 4 aylik hamileyim.. her gece ruya goruyorum bebegim dogmus..kayip..bulamiyorum filan..ama bugun cok guzel ruya gordum bebegim kucagimda

oluyor arkadaşlar dert etmeyin
ben kızımın hareketlerini hissetimediğim zaman kafayı yiyordum
hemen karnımı okşuyordum, biraz sallıyordum vs.
bana tepki verene kadar içim rahat etmiyordu
Allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İnan her hamileye oluyordur hemen hemen...
İçinizi ferah tutun...Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin....

Aynen guzelim . Ben de suan 6,5 aylik hamileyim . Bu aya kadar da hep o duyguyu hissettim .Ama hareketlerini hissedince biraz olsun azaliyor..

Hayatim Inshallah saglikli anali babali alirsin sende kucagina :)) CVP icin tesekkur ederim..

oluyor canimm oluyoor:gitme:..bende 4 aylik hamileyim.. her gece ruya goruyorum bebegim dogmus..kayip..bulamiyorum filan..ama bugun cok guzel ruya gordum bebegim kucagimda

Desene hemen hemen ayniymisiz ben de ayni seyleri goruyorum bi dogdugunu bi erke bi kiz oldugunu bi mavi gozlu oldugunu ....turlu turlu ruyalar goruyorum ishte :)) Demekki normalmish :)))) Ay INSHALLAH saglikla aliriz bebelerimizi kucagimiza :)))

Amin Inshallah Allahim seninde kizina uzun ve saglikli anali babali hayat versin hayatim...Benim bebegim haraket etmeye basladikdan sonra ben naparim onu dusunemiyorum :))opuyorumnanaktan

MUTLUYUM : :)) artık korkmuyorum yeni geldim doktordan her şey çok iyiymiş Allahıma bin şükür :)) 14 haftayı doldurmuşuz teyzeleri :)) Elimiz ayağımız hepsi tmm :)) Ay Çokkkk MUTLUYUM çokkkkkkkk :))

MUTLUYUM : :)) artık korkmuyorum yeni geldim doktordan her şey çok iyiymiş Allahıma bin şükür :)) 14 haftayı doldurmuşuz teyzeleri :)) Elimiz ayağımız hepsi tmm :)) Ay Çokkkk MUTLUYUM çokkkkkkkk :))

canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bende senin gibiydim ki benim hamileliğim problemliydi hamileliğimden önceki ise düşükle sonuçlanmıştı bu tamamen annelik iç güdüsü ile ilgili okadar çok seviyorsun i ona bişey olmasın istiyorsun ve daha doğmadan bukar sevdiğin bir şeyi birde kucaklayınca düşün :)

çok darlandığında sağlık ocağına git ordaki ebeler bebeğin kalp atışlarını falan dinliyor zaten bi kaç haftasonra kuzucuğunun tepinmelerini hissedeceksin o zaman dah da rahat olursun :) ve o tepicikler başladımı hep konuş onunla şimdiden başla konuşmaya ama ben hep derdim ki ' bebişim annen seni çok özledi hadi bi tepicik salla anneye' inan arkasından gelirdi gelmedimi dürterdim sürekli onu çikolata falan yer sırt üstü yatardım nasıl oynardı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…