bebeğime bişey alamazsam naparım ben :(

kızlar hepinizin yazdıklarını okudum ve herbirinize cok cok dua ettim.gercekten burası cok güzel bir aile hepinizden ALLAH razı olsun. dediğiniz gibi annelerimiz bizi öyle cok cok kıyafetlerle falan büyütmedi elbette , aynen cevremden duydugum kadarıylada bebişler cok cabuk büyüyor. bazı arkadaşlarım özelden mail adreslerini göndermişler sağolsunlar ulaştım yazıştım onlarla. İnanın bana birşeyler göndermenizden cok hala insanlığın ölmediğini birilerine derdini anlatınca sana ne kadar destek olduklarını tekrardan gösterdınız ve bir o kadarda mutlu ettiniz.benim bebeğim bi arkadaşımızın dediği gibi kadınlar kulübü teyzeleriyle büyüyecek :) çok ta şanslı bence. hepinizden allah tekrardan razı olsun ve bebeği olmayan arkadaşlarım nolur hiç üzülmeyin ben size bol bol dua ediyorum Allah dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

kızzz bana da yazsaydın yaa.ben msj gönderemiyorum ki :( ben de nerdesin diye merak ediyordum.neyse şimdi daha iyiysen ben de mutluyum.ihtiyacın olduğunda lütfen yaz.çok öptüm.

Arkadaşım face twitter msn hanginden var sen de.Face varsa face adresimi yollayacağım sana oradan görüşelim.

kızzz bana da yazsaydın yaa.ben msj gönderemiyorum ki :( ben de nerdesin diye merak ediyordum.neyse şimdi daha iyiysen ben de mutluyum.ihtiyacın olduğunda lütfen yaz.çok öptüm.

Canım konu sahibinin ms sayısı az senin gibi.O yüzden msj yollayamıyor.
Sen iletişime geçmek istiyorsan buraya yaz mail yada face adresini.
Konu sahibi görünce silersin hemen adresini.

Inan bana o kısmetiyle gelcek Rabbim sağ selim kucagına aldırsında gerisi gelir ben de bebeğimi kaybettim 4 ay önce çok az kıyafet almıştım önce sağ selim doğsun evimize gelelim gider herşeyini alırım diyordum bi kaç zıbın falan almıştım 9.aya kadar bayağı bişeler almıştım artık ama yavrum gitti kıyafetleri kaldı bazanın altında keşke olsaydı da kara toprağa girmeseydide ablasından kalanları giyseydi sen üzülme allah yardımcın olur HİÇ BİŞE ALMASAYDIM DOĞANA KADAR ŞİMDİ KIYAFETLERİNE BAKIP BAKIP AĞLAMA KRİZLERİ GEÇİRİYORUM:50::50:

Son düzenleme:
dılaynur gerçekten cok üzüldüm allah bol sabır versin kardeşim :( doğru söyluyorsun zaten buraya yazdığımda bende içimi dökeyim diye yazmıstım ve sağolsun arkadaslar yardımcı olmak için hertürlü sekılde ellerinden gelenı yapmaya ugrastılar. inan bazısının bebeği olmadıgını bazısının bebeğini kaybettiğini duyunca ben dedim kendi halime gercekten hiç üzülecek bişey yokmuş bunun da farkına vardım.Herşey de vardır bir hayır sen nolursa olsun öyle düşün. ben de kendımden pay biçiyorum belki o gün arkadasımla konustuktan sonra içim bu kadar daralmasa ve buraya yazmasaydım hala insanlığın ölmemiş oldugunu göremeyecektım işte var hepsinde bir hayr..bebeğin seni cennette beklıyor hiç üzülme Rabbim gönlüne göre versin ve her evlat isteyen anneye hayırlı evlat nasip etsin.

yeşilturuncu bende sen gibi yenı uye oldugumdan mesaj yazamıyorum bi arkadasımız açıklamış zaten. :) ama bana ulaşmak isteyen arkadaslarım sağolsunlar bayagı yardımcı oldular inanın ben buraya ilk yazdıgımda hiç bi şekilde aklımdan bebeğime bişeyler alırlarmı dıye gecmedi sadece içimi dökmek istedım ve sağolsunlar herkes yardımcı oldu içimde ferahladı. ve bende aynı şekilde derdi sıkıntısı olan arkadas olur konusmak isterse forum yöneticileride eğer izin verirse mail adresimi vereyım umarım yöneticiler bişey demez derlersede tekrar düzenlerim yazımı. essence_19@hotmail.com

yeşilturuncu bende sen gibi yenı uye oldugumdan mesaj yazamıyorum bi arkadasımız açıklamış zaten. :) ama bana ulaşmak isteyen arkadaslarım sağolsunlar bayagı yardımcı oldular inanın ben buraya ilk yazdıgımda hiç bi şekilde aklımdan bebeğime bişeyler alırlarmı dıye gecmedi sadece içimi dökmek istedım ve sağolsunlar herkes yardımcı oldu içimde ferahladı. ve bende aynı şekilde derdi sıkıntısı olan arkadas olur konusmak isterse forum yöneticileride eğer izin verirse mail adresimi vereyım umarım yöneticiler bişey demez derlersede tekrar düzenlerim yazımı. essence_19@hotmail.com

canım ben ekledim sana özelden kendi mailimi sabah atmıştım ama sanırım görmedin kabul edersin :54:

Allah rızkını verir :)

ben doğduğumda annem kuru ekmek yiyormuş. katığı bile yokmuş yanına.

sonra ben doğunca mamalarım Almanya'lardan gelmiş bir sürü.

sen Allah'a tevekkül et :)

dılaynur gerçekten cok üzüldüm allah bol sabır versin kardeşim :( doğru söyluyorsun zaten buraya yazdığımda bende içimi dökeyim diye yazmıstım ve sağolsun arkadaslar yardımcı olmak için hertürlü sekılde ellerinden gelenı yapmaya ugrastılar. Inan bazısının bebeği olmadıgını bazısının bebeğini kaybettiğini duyunca ben dedim kendi halime gercekten hiç üzülecek bişey yokmuş bunun da farkına vardım.herşey de vardır bir hayır sen nolursa olsun öyle düşün. Ben de kendımden pay biçiyorum belki o gün arkadasımla konustuktan sonra içim bu kadar daralmasa ve buraya yazmasaydım hala insanlığın ölmemiş oldugunu göremeyecektım işte var hepsinde bir hayr..bebeğin seni cennette beklıyor hiç üzülme rabbim gönlüne göre versin ve her evlat isteyen anneye hayırlı evlat nasip etsin.

allah razı olsun inş.en kısa zamanda tekrardan bende annelik duygusunu tadarım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sen kıyafetinden çok sağselim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı iste canım benim en önemlisi buymuş meğersem kucağının boş kalmasıymış 9 ayın sonunda allah yardımcın olsun sevgili bebişin kısmetiyle gelsin uğur getirsin şans getirsin allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş canım

canım bende kayserideyim kızımdan kalan kıyafetler var. sorun olmaz giydiririm dersen verebilirim. buluşuruz bir yerde veririm. haber ver ona göre ayarlayım kıyafetlerden. üzülme çıplak kalacak değilya yavrun.

benimde riski bir hamileliğim var. bende daha doğru dürüst bişey almadım. erken diye. bişey olacak diye korkuyla alamıyorum. 2 düşükten sonra buda sıkıntılı olduğu için toplasan daha 3-4 parça bişey aldım

Canım öncelikle Rabbim bebeğini sana bağışlasın . Üzülme her şey yoluna girer elbet en yakın zamanda . böyle kendini üzersen bebeğinide üzersin . Onun senin sevgine ihtiyacı var üstüne ne giymiş giymemiş hiç bir önemi yok .
Umarım her şen en kısa zamanda yoluna girer . Rabbim bizlerede nasip etsin bu mutluluğu ...:43::43::43:

Back
X