Bebegime bisi mi oldu

Mrvct

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
52
8
1
34
Slm kızlar yeni hamileyim 4 hafta falan benden bugün pembemsi bi kaç damla geldi tabi üst üste değil acaba bisi mi oldu lütfen yardım

Slm kızlar yeni hamileyim 4 hafta falan benden bugün pembemsi bi kaç damla geldi tabi üst üste değil acaba bisi mi oldu lütfen yardım
Ağrın sancın yoksa ve kırmızı değilse allahın izniyle bişey olmaz inşalah ama ihmal etme sabah hemen doktora git canım

Yok ara ara şancı yollayıp geciyo kahve rengi gibi bisi normal mi acaba bir şey mi oldu

Yok ara ara şancı yollayıp geciyo kahve rengi gibi bisi normal mi acaba bir şey mi oldu
Pembe dedin canım ilkinde kahve rengiyse yerleşme lekeside olabilir ama yinede ihmal etme yavaş hareket et uzan bolca

Canım korkma bende de öyle oldu hatta baya fazla kanama oldu acile gittim orda alttan muayene etti doktor o esnada çok aşırı kan geldi sonra bana magnezyum ilacı verdi ve devamlı yat dedi yattım dinlendim sonra 5 gün boyunca ara ara pembe ve kahverengi kanamam geldi sonra kendi kendine kesildi normal yumurta akı şekline döndü akıntım o gün acilde kesem vardı ama bebeğim yoktu çünkü daha 5 haftalıktı şimdi 6+5 olduk sabah doktor randevumuz var bakalım kalp atışlarını duyup bebeğimi görebilecekmiyiz

4 haftalik gebeysen muhtemelen yeni ögrenmissindir bende adetimi beklerken pembemsi kahvrengi bi akinti gördümüsdüm hatta adet oliyorum sandim megersem yerlesme kanamasiymis korkma olabiliyor ama yinede doktora git icin rahat etsin

Bende yaşadım canim 6 ayda cok korktum hemen acile gittim. Doktor progestan verdi. Onu kullanıyorum kanamam sonra kesildi. Doktor cok onemli bir kanama olmadığını söyledi. Kalp atışlarını dinledim problme yoktu. Bisey olmaz allahın izni ile sen korkma ama mutlaka doktoruna git baksın...içini ferah tut

Back
X