Bebeğime dua edin kızlar

Yumak46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
128
2
296
Aydın
Pazartesi günü sezeryan doğum yaptım.Bebeğim şu an küvez de ciğerine su kaçmış dua edin.Ayrıntılı olarak sonra yazarım.

rabbim bebegine şifa versin bi an önce öpüp koklamayı güzel güzel büyütmeyi nasip etsin inşallah

Pazartesi günü sezeryan doğum yaptım.Bebeğim şu an küvez de ciğerine su kaçmış dua edin.Ayrıntılı olarak sonra yazarım. [/QUOT

Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım şimdiye çıkmıştır bebeğin kucağında dır sağ salim dualarım seninle ve bebeğinle...

çok geçmiş olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin dualarımız bebeğinle inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda

sezeryandan kaynaklımı yoksa anne karnındaykenmi olmuş canım bende sezeryan olucam merak ettim

Rabbim şifalar versin inşallah
Dualarımızdasınız bir an evvel toparlar Allahın izniyle

allahım biran önce şifa versin inşallah.dualarımız seninle...

Dualarınızı esirgemediğin için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bebeğim çıktı çok şükür şu an evdeyiz ve mışıl mışıl uyuyor.Doğumdan çıkınca bebeğimde hırıltı varmış çok nadir olarak sezeryanda görülen birşeymiş hemen küveze kondu.2 gün kaldı sonra yanıma verdiler hastane temiz değildi küvez odasında böcek vardı.Birde çocuk doktoru olacak adam bebeğimin ağzına elini değdirmiş oda meme diye emmiş enfeksiyonda kapmış ben hastanede bebeğim gözünde sarılığı fark ettim ama doktor yok birşey dedi hiç tahlil yapmadan teşhis koydu.Doğum doktorum yanıma geldiğinde yalvar yakar kendimi 3 gün taburcu ettirdim tuvalete çıkmadığım için gönderemem dedi gazım çıktı tuvalete evde çıkmazsam gelirim dedim tamam dedi.Çarşamba günü akşam 8 de taburcu oldum ertesi gün hemen oğlumu özel bir hastane de çok iyi bir çocuk doktoruna götürdüm hemen tahliller yapıldı üresi çok ama çok yüksek çıktı.sarılık tavan yapmış zaten karaciğer fonksiyonları yüksek ateşi 39 buçuk yani 1-2 gün daha geç kalsak kaybedecektim yavrumu küveze konuldu değerleri herşey normale döndü çok şükür bugün de taburcu olduk.Rabbim kimseye yaşatmasın

Dualarınızı esirgemediğin için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bebeğim çıktı çok şükür şu an evdeyiz ve mışıl mışıl uyuyor.Doğumdan çıkınca bebeğimde hırıltı varmış çok nadir olarak sezeryanda görülen birşeymiş hemen küveze kondu.2 gün kaldı sonra yanıma verdiler hastane temiz değildi küvez odasında böcek vardı.Birde çocuk doktoru olacak adam bebeğimin ağzına elini değdirmiş oda meme diye emmiş enfeksiyonda kapmış ben hastanede bebeğim gözünde sarılığı fark ettim ama doktor yok birşey dedi hiç tahlil yapmadan teşhis koydu.Doğum doktorum yanıma geldiğinde yalvar yakar kendimi 3 gün taburcu ettirdim tuvalete çıkmadığım için gönderemem dedi gazım çıktı tuvalete evde çıkmazsam gelirim dedim tamam dedi.Çarşamba günü akşam 8 de taburcu oldum ertesi gün hemen oğlumu özel bir hastane de çok iyi bir çocuk doktoruna götürdüm hemen tahliller yapıldı üresi çok ama çok yüksek çıktı.sarılık tavan yapmış zaten karaciğer fonksiyonları yüksek ateşi 39 buçuk yani 1-2 gün daha geç kalsak kaybedecektim yavrumu küveze konuldu değerleri herşey normale döndü çok şükür bugün de taburcu olduk.Rabbim kimseye yaşatmasın

Çok geçmiş olsun, Allaha şükürler olsun atlatmışsınız bu kötü günleri, iyi haberlerine çok sevindim, bebeğinle güzel günlerin olsun bundan sonra..

Amin canım yaa sana da tekrar çok geçmiş olsun hangi hastane de yaptın ki doğumunu bu kadar sıkıntı yaşadın ? Ben önce doğum ücreti vs. çok gibi gelmişti ama yazdıklarını okuyunca canımız sağ olsun yeter ki para pek umrumda deil şu saatten sonra bizimde 10 günümüz kaldı sezaryen olucak. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Of, Allah korumuş meleğini çok çok geçmiş olsun tez zamanda bol bol gülücükler saçsın da unuttursun size şu korkulu günleri:16:

Amin canım yaa sana da tekrar çok geçmiş olsun hangi hastane de yaptın ki doğumunu bu kadar sıkıntı yaşadın ? Ben önce doğum ücreti vs. çok gibi gelmişti ama yazdıklarını okuyunca canımız sağ olsun yeter ki para pek umrumda deil şu saatten sonra bizimde 10 günümüz kaldı sezaryen olucak. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben ilçede oturuyorum devlet hastanesinde yaptım kadın doğum doktoru çok iyi o yüzden tercih ettim ama bunların olacağını bilseydim özele giderdim.Bence kesinlikle parayı düşünme...oğlumu çıkınca özele götürdüm 4 gün küvez de kaldı doğum parasının yarısı kadar para verdik.Özel diye de herkese güvenilmiyor ama özeller temiz oluyor iyice araştırmanı tavsiye ederim hatta önceden gidip gör.

çok geçmiş olsun şükürler olsun atlatmış meleğin allah korumuş

sezeryandan dolayı yazmışsın bence sezeryandan dolayı gibi değilde doktorun ihmalsizliği gibi geldi canım ucuz atlatmışsınız yinede

Ben ilçede oturuyorum devlet hastanesinde yaptım kadın doğum doktoru çok iyi o yüzden tercih ettim ama bunların olacağını bilseydim özele giderdim.Bence kesinlikle parayı düşünme...oğlumu çıkınca özele götürdüm 4 gün küvez de kaldı doğum parasının yarısı kadar para verdik.Özel diye de herkese güvenilmiyor ama özeller temiz oluyor iyice araştırmanı tavsiye ederim hatta önceden gidip gör.

Ben ankarada yaşıyorum koru hastanesinde yapıcam Allah izin verirse. Evet devlet hastanelerinde seni takip eden doktorla doğumu yaptıran farklı oluyo uzmanlık muhabbetine Hamileliğimin 6.ayında rahatsızlanmıştım ve hastanede kalmak zorunda kaldım 3 gün gördüğüm doktoru birdaha hiç görmedim resmen :) Allah oğluşunu güle güle hastalıksız büyütmeyi nasip etsin bana hayırlısıyla kucağıma almayı :)

geçmiş olsun canım... Allah bebeğinizi size bağışlamış çok şükür... Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin inşallah canım.

Çok geçmiş olsun, zor olmuş ama bebeğin iyileşmiş. İhmalkarlık gösteren doktora ya da doktorlara yazıklar olsun, bebeğini bu kadar tehlikeye atmışlar. Umarım bebeğin sana bu olanları unutturur.

Back
X