Telefon numarası 02122155120
York Testi Türkiye
mutlaka indirim talep edin, ısrar edin :)
ben kendimi bildim bileli hep yorgun hissederdim ve gün içinde konsantrasyonum gittikçe düşerdi ve su içsem yarardı. heeep başım ağrırdı, heeeep sinüzit olurdum.ve akşamları karnım 4-5 aylık hamile gibi şişerdi ölecek gibi olurdum.bir de geçmişimde sedef hastalığı vardı.
sonra testi yaptırdım mayaya, patatese havuca ve karabibere intoleransım varmış.
o maya var ya o maya...en sevdiğim peynir, ayran, kefir...katilim onlarmış.(bu arada sirke bulyon vb)
hiç yemedim 6 ay, ilk 45 günde 7 kilo verdim, 2.3. günde başağrım, karnımdaki şişkinlik kayboldu.ve yaklaşık 1,5 yıl oldu ben sinüzit olmadım, yani inanılır gibi değil yılda en az 4-5 kutu antibiyotik içerdim.
ama mayaya intolerans geçecek gibi değil, dün ayran içtim gene dünyam karardı.ama bunu bilmek bile, yani benim dünyamı zindana çeviren maddeyi bilmek bile benim için çok önemli...çok nadir tüketiyorum, bence 2-3 yıl belki bir ömür tüketmemek gerekecek.
kendimi nasıl zinde nasıl kuvvetli hissediyorum...çok isterdim 15 yaşımda bu testi yaptırmayı...bence hayatım bambaşka olurdu. o kadar yani.