Doğuma Hazırlık Bebeğime internetten alışveriş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Negri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
formülü uyguladığımdan beri artık sedef hastası değilim.
hatta hamileliğimde sorun olur mu hormonlardan ötürü atak yapar mı diye düşünmüştüm ama hiç bir sorun yaşamadım.
2006 da hastalandım, yanlış hatırlamıyorsam 2008 de formülü uyguladım,
bu süreçte çok ağır kortizonlu ilaçlar ve retinoid tedavisi gördüm, hatta gördüğüm tedavi sebebiyle 2 yıl çocuk yapmam yasaktı, ama kesinlikle geçmedi, azalmadı.
2008 de bu formülü uyguladım, sanırım 6 ay gibi bir süreçte gel-gitlerle iyileştim.
asla eskisi gibi olmadım.
vay be şimdi siz sorunca hatırladım...ne günlerdi....ama bunları gülümseyerek yazmak güzel.
insanların çekimser kalmasını anlamıyorum ki form sayfası açıktır tüm dünya paylaşıyor ve insanlar internette 'bu ilaç seni bir ayda 10 kilo zayıflatır' diyor buna inanıyor da, bu formülü araştırıp iyileşenlere inanmıyor.
sedefi yenen insan (ben şahsen benim gibi 1 kişi ile karşılaştım, onunla da bu formülü uygularken netten tanışmıştık)
dünyanın en mutlu insanıdır.

canım benım cok sevndm allah bı daha yasatmasn bana tam olarak anlatabılrmsn ne yaptıgnı ?

formülü uyguladığımdan beri artık sedef hastası değilim.
hatta hamileliğimde sorun olur mu hormonlardan ötürü atak yapar mı diye düşünmüştüm ama hiç bir sorun yaşamadım.
2006 da hastalandım, yanlış hatırlamıyorsam 2008 de formülü uyguladım,
bu süreçte çok ağır kortizonlu ilaçlar ve retinoid tedavisi gördüm, hatta gördüğüm tedavi sebebiyle 2 yıl çocuk yapmam yasaktı, ama kesinlikle geçmedi, azalmadı.
2008 de bu formülü uyguladım, sanırım 6 ay gibi bir süreçte gel-gitlerle iyileştim.
asla eskisi gibi olmadım.
vay be şimdi siz sorunca hatırladım...ne günlerdi....ama bunları gülümseyerek yazmak güzel.
insanların çekimser kalmasını anlamıyorum ki form sayfası açıktır tüm dünya paylaşıyor ve insanlar internette 'bu ilaç seni bir ayda 10 kilo zayıflatır' diyor buna inanıyor da, bu formülü araştırıp iyileşenlere inanmıyor.
sedefi yenen insan (ben şahsen benim gibi 1 kişi ile karşılaştım, onunla da bu formülü uygularken netten tanışmıştık)
dünyanın en mutlu insanıdır.

canım benım cok sevndm allah bı daha yasatmasn bana tam olarak anlatabılrmsn ne yaptıgnı ?

merhaba canım, benim internet alışverişi tecrübelerimi ve önerilerim şöyle;
-Aziz Bebe'nin internet sitesi,(kalitesi son derece iyidir), indirimli harika ürünleri var, ben 10'lu setten 6. aya kadar pek çok tulumlarını, dış giyimini yani oradan aldım.
-lcwaikiki'nin internet sitesi, doğacak bebişimin iç giyimini ordan aldım(alttan çıtçıtlı body, pijama vb.).hergün takip edersen son derece uygun ürünler görürsün (outlet bölümünde) o kadar uygun ki, yani 9,9'a üçlü- ikili bodyler falan, çarşı pazar arasan bulamazsın, şahsen benim yaşadığım yer de çok pahalı, ben mümkün değil bu kaliteyi bu fiyata bulamazdım. gerçi lcw daha önceleri daha kaliteliydi ama bebekliğin ilk döneminde en fazla 3 ay giyebileceği şeyler için yeterli kalitedeler.
-limango, burdan bebeğime küvet, kova, maşrapadan tut, süt sağma makinesi ve poşetlerine kadar baya ürün aldım, (banyo havlusu,emzik biberon, göğüs ucu kremi vb.) indirim dükkanlarını iyi takip edersen piyasadan son derece indirimli alırsın, ben indirimini gördüğüm her ürünü (mesela süt sağma makinesi) önce akakçe.com'dan en ucuz fiyatını sorgulayıp ona göre alırım.
-butikbebe ve unnado da var, ama oradaki ürünleri daha önceden tanımıyorsam almıyorum.
bir de internet alışverişinde ücretsiz iade bence çok önemli o yüzden aziz bebeyi bilmiyorum ama diğer sitelerde ücretsiz iade var, iade etmişliğim de var herhangi bir sorun çıkmıyor.

bilgiler şahane bende yararlanacağım:32:

Kızlar eşim ve ben işimiz dolayısıyla küçük bi şehirde yaşıyoruz. Burada bebek mobilyası, kıyafetleri çok pahalı.. Üstelik çeşit de çok az. Almaya kalksam içime sinmeyeceği gibi maddi olarak da biraz zorlanacağım. Sizin internetten bildiğiniz hem sağlıklı hem de güzel kıyafetler, emzik, hastane çıkışı vs satan online siteler var mı? Bildiğiniz adresler varsa paylaşırsanız çok sevinirim. ben şimdilik penguenbebe bi de annelutfen i araştırdım. sizin de bildikleriniz varsa cevaplarınızı bekliyorum

bende çoğu eşyayı netten almayı düşünüyorum

Back
X