Doğuma Hazırlık Bebeğime isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aybüke güzel bir isim bir arkadaşımın adı anlamı ise ayın güzel hali ve orta doğu da ata binen kahramanca savaşan türk kadınlarına denirmiş.aynı zamanda güzel ve akıllı demekmiş.

buğlem ismini beğeniyorum anlamı da cenneti müjdeleyen melek demekmiş..:46:

ilk kızım Zeynep serra şimdiki de kızıma göre duru berra bana göre beren dila bir de elis ve sezin ismini seviyorum

benim yıllardan beri en sevdiğim değişmeyen kız ismi zeyneptir. ama son zamanlarda beren ve duruyu da beğeniyorum. eslem ismini de bi tanıdığımdan duydum ona değişik hoşuma gitti. bir arkadaşımın kızının ismi de efnan. onu da beğeniyorum ama ben kızıma koyamam malesef:)

slm kızlar bende oğlumun adını rüzgar aras koymayı düşünüyorum sizce nasıl.?

Ablamın oğluna da Aras ismini koyduk.çok asil bir isim bence. arı mayam şimdi 3 yaşında ve ismini herkes çok beğeniyor :34:

Ben hala isim bulamadım NEVA (Ses, şada, makam, ahenk, name. 2. Refah, zenginlik. Güç, kudret. 3. Doğu müziğinde bir makam) ismini beğeniyorum ama eşime kabul ettirimedim hala:17:

biz kızımıza alya ismini koyacağız büyük ihtimalle.. onun dışında beğendiğimiz isimler nil,ada,arya,ela ve defne ...............belki içlerinden birini beğenirsin...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

8 aylık evliyim ve daha ortada bebek falan yok ama çok istiyorum ama şimdidende isim araştırmadına başladım erkek olursa ömer ayaz kız olursa ayşe övgü lütfen sizde önerilerinizi benle paylaşın bu arada ömer rahmetli kayınbabamın ayşede rahmetli ablamın ismi seçeceğiniz isimler bu isimlere uymlu olmalı şindiden teşekkürler

Back
X