ya canim ben daha 1 aylik hamileyim o yüzden bilmiyorum kiz mi erkek mi ikisinide yazdim. ikizlerimde büyük bi ihtimalle olabilir ikimizinde ailesinde cok ikiz var . esimde ikiz ondan .
ya canim ben daha 1 aylik hamileyim o yüzden bilmiyorum kiz mi erkek mi ikisinide yazdim. ikizlerimde büyük bi ihtimalle olabilir ikimizinde ailesinde cok ikiz var . esimde ikiz ondan .
ya canim bende cinar ismini cok seviyorum aslinda ama esim bitürlü ikna olmuyor ne o öyle agac ismimi koycaksin oglumuza diyor nasil ikna edicem bilmiyorum
ya canim bende cinar ismini cok seviyorum aslinda ama esim bitürlü ikna olmuyor ne o öyle agac ismimi koycaksin oglumuza diyor nasil ikna edicem bilmiyorum
ece olmuyor malesef kuzenimin adi ben cok severim ece ismini kizim olunca hep hayalim ece koymakti rahmetli babannem benim adimi ece koymak istemisti cünkü. ecemnaz düsünüyordum bende ama malesef olmuyor. su nasil yakisir ismin yanina yani mesela alara su yada tuana su ? bide naz diye düsünmüstüm. hangisi hangisinin yanina uyar ki offf ben aslinda cok kararsiz biriyim hamileligimde cok duygusal geciyor daha simdiden bagladim duygusalliga. isim bulamiyorum diye aglicam daha 1 aylik hamile oldugum halde.