Doğuma Hazırlık Bebeğime isim yardımmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kız isimleri hangisi sizce?

• Eylül

OY: 6 40,0%
  • Alya

OY: 5 33,3%
  • Lena

OY: 4 26,7%

• Ankete Katılan
    15

eylulkule

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
540
183
123
Daha cinsiyeti belli değil ama.Erkek olursa asil koyacağız ismini.Kız olursada gönlüm eylül diyor.Çünkü eylülde tanıştık eylülde evlendik eylülde hamilelik haberimi aldım.Benim için anlamı büyük.Ama eylülün anlamı sadece bir ay adı.Diğer isimleride beğeniyorum.Siz aynı durumda olsanız ne koyardınız?
Lena nın anlamı ise : İbranice'de Magdalalı Kadın, Arapça'da bizim için , bizden biri ve insan anlamlarına geliyor. Yunanca'da ise günışığı ya da ayışığı anlamına gelir
Alya:1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.

Daha cinsiyeti belli değil ama.Erkek olursa asil koyacağız ismini.Kız olursada gönlüm eylül diyor.Çünkü eylülde tanıştık eylülde evlendik eylülde hamilelik haberimi aldım.Benim için anlamı büyük.Ama eylülün anlamı sadece bir ay adı.Diğer isimleride beğeniyorum.Siz aynı durumda olsanız ne koyardınız?
Lena nın anlamı ise : İbranice'de Magdalalı Kadın, Arapça'da bizim için , bizden biri ve insan anlamlarına geliyor. Yunanca'da ise günışığı ya da ayışığı anlamına gelir
Alya:1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.

Öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Eylül'ün sizin için yeri apayrı ama bence Alya. Alya kulağa hem hoş geliyor hemde anlamı da güzel. Hamile değilim ama çok istiyorum bende. Benim isimlerim belli :) Kız olursa Asel veya Erva :) erkek olursa Talha ama değiştirebilirim Cihangir de çok hoşuma giden bir isim.

Öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Eylül'ün sizin için yeri apayrı ama bence Alya. Alya kulağa hem hoş geliyor hemde anlamı da güzel. Hamile değilim ama çok istiyorum bende. Benim isimlerim belli :) Kız olursa Asel veya Erva :) erkek olursa Talha ama değiştirebilirim Cihangir de çok hoşuma giden bir isim.

Teşekkür ederim.İnşallah allah sizede nasip eder en kısa zamanda.Alya yıda cok seviyorum.Eşimde basit bence diyor.Kararsız kaldım :(

Öncelikle tebrik ederim.. Ben kesinlikle Lena diyorum çünkü benim de göbek adım Lena..: )
Normalde hep bu adımı kullanırım.. Ay ışığı anlamında olduğu için çok güzel bence.. diğer anlamlarını bilmiyordum.
Yalnız Alya ismini de çok severim.. bilemedim şimdi..: )

Öncelikle tebrik ederim.. Ben kesinlikle Lena diyorum çünkü benim de göbek adım Lena..: )
Normalde hep bu adımı kullanırım.. Ay ışığı anlamında olduğu için çok güzel bence.. diğer anlamlarını bilmiyordum.
Yalnız Alya ismini de çok severim.. bilemedim şimdi..: )

Çok teşekkür ederim :) Gerçekten çok zormuş isim seçmek.Lena nında anlamı güzel dediğiniz gibi. :) bakalım çoğunluk ne diyecek

Bence de eylül olsun o kadar güzel anlamı var sizin için eğer allah bana nasip ederse ben Miray ecrin erken olursa Miraç çınar yada özgür ne biliyim baya aklımda isim var cnm ama ii karar verin olmassa eylül alya die kalsın

Eylül bana braz basit gbi geldi ama isim olarak ama szn içn anlamı da bykmüş ..
Ben alyayı da çok beğendm ..
Lena yabancı ism gbi pek beıenemedim ..

Biz de kızımız olursa eylül olucak adı. Ben de eylülde hamile olduğumu öğrendim. Sizde eylülde bi sürü güzel olmuş. Bence ismi farklı olması değil size özel bi anlamı olması gerekli bence.

Back
X