Doğuma Hazırlık bebegıme ısım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevgi006

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
1.775
5
358
38
Ankara
kızalr daha yenı hamıleyım cınsıyetı bellı olmasına 2 ay var esım erkek olursa babasının ısmını koymak ıstıoo hayır dıorumm neden koyuyumm hem kayınbabam bana bugune kadar bısey yapmadı kımseyı onure etmek ıstemıorum ıkı ısım koysam bıle onunde onun ısmını ıstemıorum esımı nasıl ıkna etcem?

walla ben aylardır bunun için ugrasıyorum ve sonuc alamadım inşş sen alırsın tatlımm..çocugun etkılenecegını ve babasının yanında bebege kızamayacagınızı kızdıgınız zaman babanın alınacagını fln dıle getır...kızmak derken yapmaması gereken bıseyı soyledıgınızde...anlamıyorum nasıl bır mantıkk....

eski kafalar ya hıc bı mantıgı yok ıkıncı bı ısım koyarım ve herkesede onu asılarımm cocugumada onlarrr ıstedıgını desın valla umrumda deıl dokuz ay ben karnımda tasıcam cocuga ısım koymak babayla benım hakkım sırf bu yuzden kız cocuk ıstıoyrum:) erkek tarafının erkek beklentısı varrr onlara ınat kız olsun bebegımm... yada bayramda yanlarına gıdınce isim konusu açılırsa fıkrımı dıcem acık acık eskıde kaldı bu adetler önümüze bakalım dicem alınan alınsın vallla

Back
X