Doğuma Hazırlık Bebeğime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cemrenur86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
6
0
36
Antalya
slm kızlar aranıza yeni katıldım.17 haftalık hamileyim kızım olucak nasipse ama isim bulamıyorum yardım edermisiniz :)

duru
deniz
azra
iklim
ilkim
derin
açelya
naz
su
eylül
sidelya
simay
berfin
pırıl
müjde
yaprak
esila
mina
almina
şimdilik aklıma gelen bu canım hayırlısı

Nehir,ırmak,adasu,berra,beril,nil,cansın.cansel.ilksen.iklim.beyza.begüm.yezda.yüsra.gözde.alya.toprak.ecemnaz.iremsu.kansu,buğlem,ceylin,maral,miray,neslişah,melek,pırıl ,,,

esila ismi hoşuma gidiyo buaralar:)) eflin nasıl cennet kapısı demekmiş sanırım ... eflin ada uyumlu mesala... tek isimmi düşünüyosunz

esila ismi hoşuma gidiyo buaralar:)) eflin nasıl cennet kapısı demekmiş sanırım ... eflin ada uyumlu mesala... tek isimmi düşünüyosunz

aslında tek isim düşünüyorum ama iki isim daha ii sanki hangini severse onu kullanır büyüyünce :) eflin kulağa çok tatlı geliyo evet önerileri yazıyorum eşimle paylaşıcam

duru
deniz
azra
iklim
ilkim
derin
açelya
naz
su
eylül
sidelya
simay
berfin
pırıl
müjde
yaprak
esila
mina
almina
şimdilik aklıma gelen bu canım hayırlısı
günlerdir sorana duru diyorum kimse beğenmedi bence çok gzl demi :) gecen gün birisi kzına duruuuuu diye sesleniyodu hoşuma gitti çok tatlıydı minik cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…