Doğuma Hazırlık Bebegime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Selam kizlar,
Daha kizimmi olucak oglummu bilmiyorum ama ben yinede isim düsünmeye basladim bile :))
Sizlerdende yardim istiyorum güzel anlami güzel isimler bekliyorum kizlar hadi bakalim... Dini kuranda gecen isimde olabilir yani anlami güzel olsun iste...
Bu arada benim esim ingiliz yani dili her isme dönmüyo :)) ona göre bi isim yazarsaniz anlamlariyla beraber cooooookkkkk sevinirim kizlar...
Ben simay ismini cok begeniyorum mesela kiz icin anlami simli parlak ay..
Erkek icin eymen anlami ugurlu talihli hayirli kutlu :)

Simay güzelmiş..
Ben de Allah kısmet ederse kızım olursa Duru Öykü, oğlum olursa Çınar, Çağan, Rüzgar düşünüyorum..

Simay güzelmiş..
Ben de Allah kısmet ederse kızım olursa Duru Öykü, oğlum olursa Çınar, Çağan, Rüzgar düşünüyorum..

Ya ben aslinda erkek icin rüzgar yada ayaz istiyordum ayaz ismini cok seviyorum ama kocamin dili dönmuyo rüzgara ayazida begenmedi :(((

Senin isimlerin hepsi cok güzel valla bana kalsa bende koyarim ama iste :D ama simayi cok begendim evet

cnm değişik olsun dıye karmakarışık isimler düşünmemenını önerırım çunku 10 yılda demode oluyorlar

sanırım kızım olsa en çok istediğim isim elif bır oğlum var onun adıda hem eskı hem yenı karışımı

erkek isimleri yusuf kaan ali burak bu isimleri seviyorum

kız isimleride duru ece tuba naz minel

çok parlakta olması fıkır olsun

Simay bence de çok güzel bir isim.. Duru ismini de beğeniyorum.. Öykü'de olabilir. (Kendi ismim:27:) Zaten çok güzel isimler bulmuşsun bence,kız olursa da erkek olursa da :) Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn:nazar:

Simay bence de çok güzel bir isim.. Duru ismini de beğeniyorum.. Öykü'de olabilir. (Kendi ismim:27:) Zaten çok güzel isimler bulmuşsun bence,kız olursa da erkek olursa da :) Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn:nazar:

Amin canim sagol insallah :))
Evet buldugum isimler güzel ama bakalim daha eymeni söylemedim ona belki onuda begenmez -.-
Ama yinede belki baska bi isim duyarim ikimizinde hosuna gider:)
Simayda kararliyim aslinda ama erkek ismi daha kesin degil

Back
X