- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
merhabalar benim derdim 15 gün önce doğum yaptım ve kayınvalidem herşeyime karışıyor istediği gibi bebeğimin kıyafetlerini odasından seçip giydiriyor ve bana üzerini değiştirme diye öğüt veriyor kundak yapıyor sımsıkı yavrumu açma kundağı falan diyor buğüne kdr hep birlikte yıkadık banyosunu yaptırdık bugünde ben tek başıma yıkiim dedim bişeyleri tek yapim sonuçta tecrübesiz değilim kız kardeşimede hep ben baktım banyosunu falan yaptırırdım bebekliğinde kendime güvenip aldırdım eşimede resmini attım babası bak banyo yaptık diye oda annesine atmış resmi kv dem beni arayıp fırça attı bildiğiniz neden yıkadııın diye bişey olsa falan ben gelince aldırırdık Diye sanki ben dikkat etmiyorum bildiğiniz azarladı herşeyime karışıyor sanki bana emanet ettikleri kendi cocukları altını açıyo değiştiriyo doğumdan beri sürekli bizdeler kayınpederimde dahil yürümekte zorlandığım zamanlarda bizdeydi haliyle çekiniyordum sükür ağrım falan kalmadı tek yapabiliyorum ama karışıyor yok kafasını bi tülbentle bağlayalım yok banyodan sonra bebeğin boyu uzun olsun bacaklarından tutup sırkalıyor kafayı yicem...