- Konu Sahibi iyilikmelegim
herkese selamlar.eşim askerde ve 4,5 ay sonra dönecek.kızım 2 yaşında ve kayınvalidem bakıyor.bizim için memleketinden kalkıp geldi sağolsun,bizi yalnız bırakmadı.bakıcılar çocuklara neeler neler yapıyor görüyoruz.bu devirde zor.ama kayınvalidem de sağolsun ben işten dönene kadara yarım gün bakıyor sonra nerdeyse elini sürmüyor.zaten yorgun argın dönmüşüm kızımda sabahtan beri sıkıldığı için beni 1 sn bırakmıyor.kayınvalidem saat 2 gibi tv başına bir geçiyor esra erol bitiyor zuhal topal baaşlıyor,o evlilik programı senin bu benim,arkasına deniz yıldızı başlıyor,o bitiyor her akşam 3 sa dizi...kısacası ben tv izlemesini istemezken çocuğumun sabahtan akşama kadar tv açık.kızım çok sıkılıyor baby tv izlemek istiyor,"başka bebek aaaaç diye yalvarıyor bize,ona kızıyor bıktım senin başka bebeğinden diye
ve dikkat dağınıklığı oloacak diye korkuyorum kızımda aşırı tv den dolayı.annem çok ilgileniyordu geçen seni çocuğuma çok şey öğretiyordu ve beslenmesine çok dikkat ediyordu.bu sene çocukta benim çabam dışında çok gelişme yok.aksine yeni konuşmaya başlamışken diksiyonunu bie bozdu.saçma sapan kelimeler kullanıyor.sabah uykum kaçtı,yapabilecek hiçbir şeyim yok mecburen bu 4 ay böyle geçecek.inşallah çok etkilenmez kuzum.bide sabah geç kaldırıyor sonra 5 e kadar uyumuyor kuzum e 5 te uyuyuncada 7 de uyanıyor gece 12 de 1 de uyuyor sonra.tabi kaynanacım diziler biter bitmez tv yi kapatıp haadi ben yatayım artık dediği ve gittiği için ben çocukla 1 e kadar oturuyorum.sabah 6,5 ta kalkıyorum.kaç kere anlatmaya çalıştım derdimi ama başarılı olamadım.anlamamak işine geliyor.oğlu gelincede bir ilgi bir ilgi hepimize karşı anlatamam.art niyet demiyim ama kendini yormuyor keyfine bakıyor bencillik yapıyor biraz.belki haklı sonuçta bizi bakıcı eline bırakmadı,belki fazla şey bekliyorumdur ne dersiniz?benmi abartıyorum?ben çocuk istemiyorum bundan sonra büyütmek çooook zor.seneye 2,5 olacak dönem başladığında kreşe vermeyi düşünüyorum.ikinciyide düşünmüyorum ama eşim illaki kardeşi olsun istiyor.sizce ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım ne düşünmeliyim????oh ya rahatladım paylaşınca çünkü eşime bişey anlatamıyorum çok iyiyiz deyip geçiyorum mecburen.uzun oldu ama okuyanlara teşekkürler...

Son düzenleme: