- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi ImaginaryLife
Merhaba kk ailesi,
Ise subat ayinda baslayacagim, oglum 6.5 aylik olacak. Esimle ikimiz ailelerden farkli bir sehirde yasiyoruz. Bu sehirde hic akrabamiz yok.
Isim 8.30-12.30 arasi 2 gun; 8.30-15.30 arasi 2 gun olmak uzere 4 gun olacak.
Gelelim sorunumuza. Ben ogluma annemin bakmasini istiyordum fakat annem ve esim anlasamiyor. Gecmiste bazi sorunlar yasandi, su an hicbir sekilde konusmuyorlar zorunlu kalmadikca.
Kv desen ben bakarim diyor ama hijyen konusunda rahatsizim. Mesela et dograr elini yikamaz ustune siler, disardan gelir (4 saatlik yoldan) elini yikamadan cocugu sevmeye hatta parmagini agzina sokup dis kontrolu yapmaya kalkar.
Onun disinda aramiz ne iyi ne kotu, mesafeliyim.
Kv ve anne bakma durumunda -ki annem istemiyor zaten arada bir iki hafta gelirim yardimci olurum diyor- 24 saat ayni evde yasicaz. Esimle ozel hayatimiz nasil olur? 7 24 kv ile yasamak?
2. secenek bakici..ama ben sicak bakmiyorum cunku daha cok kucuk. Ya cocuguma zarar verirse? Kamera koysam bile zarar verdikten sonra geri donusu olmicak
Kendi rahatimindan vazgecip kv yi hijyenik olmamasina ragmen kabul etmeli miyim? Yoksa duzgun bir bakiciya guvenmeli miyim
Bu arada esim evde baskasi varken kendi annesi dahi olsa eve girmek istemez, gece arkadaslariyla disarda takilir, beni annesiyle birakip bi yerlere gider surekli falan.
Yani arada kaldim dertliyim yardim lutfen![]()
Çalışma saatleriniz azmış, kamera+iyi bir bakıcı ile çok rahat edersiniz, kimseyi de ne evinizin düzenine, ne çocuğunuzun büyütülmesine müdahil etmemiş olursunuz. Bu şekilde boşanan tanıdıklarım bile var sırf bakıcı yerine anne baba gitti kaldı diye eşi istemeyen. Eşinizle anneniz anlaşamıyormuş zaten hiç bir araya getirmenin manası yok.