Bebegime mikrosefali denildi

cellinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
168
101
103
31
Bugun kendi doktoruma gidememe nedeniyle farkli bir doktora muayene oldum 36 haftalik gebeyim ve bana senin bebeginin kafa cevresi 3 hafta geri kalmis mikrosefali dedi resmen basimdan asagi kaynar sular dokuldu aranizda bunu yasayipta saglikli bebegi olanlar var mi bunca zamana kadar kendi doktorum kafasinin beyin gelisimin hep iyi oldugunu soylemisti kendi doktorumada en son 10 gun once muayene oldum 10 gunde iki farkli doktor iki farkli sey soylemis oldu yarin 3. Bir doktora daha gidicem ins iyi birseyler soyler

Merhaba. Konuyla ilgili bilgim yok ama kendi doktorunla gorusmeni tavsiye ederim. Detaylı ultrasonun iyi çıktıysa canını sıkma. 10 günde kafa çapı nasıl küçülür ki? Hiç büyümese bile 10 günlük gerilik olur. Bazı doktorların ölçümleri doğru olmayabilir, eli kaysa küçük yada büyük ölçebilir. En güvendiğin doktora git. İnşallah sıkıntı yoktur

Ins cikmazda merak ettim bunun bir siniri var mikrosefali tanisinin direk konulmasi.icin iki hafta geriden geliyor denmesi yeterli mi

Ins cikmazda merak ettim bunun bir siniri var mikrosefali tanisinin direk konulmasi.icin iki hafta geriden geliyor denmesi yeterli mi
Kaç haftalık olmuşsunuz neden doktor değiştiriyorsunuz yada başka doktora gitme gereksinimi duyuyorsunuz onu anlayamadım ? Sonuçta sizi gebeliğiniz boyunca takip eden doktor bu zamana kadar böyle bişey olsa muhakkak söylerdi neden riske atsın yada söylememezlik yapsın değil mi? Bence daha fazla başka doktora gidip kafanızı bulandırmayın

Bence gebelik boyunca bir doktora gidilmemeli. Tabi takipli doktorunuz olmali ama gözden kaçan birşey olabilir. Arada farklı bir fikir almak daha sağlıklı olur bence. Gözden kaçan birşeyler olmasın diye. Ama kendi doktorunuzla tekrar görüşün bence. Kullanılan makineler farklılık gösterebilir.

Bugun kendi doktoruma gidememe nedeniyle farkli bir doktora muayene oldum 36 haftalik gebeyim ve bana senin bebeginin kafa cevresi 3 hafta geri kalmis mikrosefali dedi resmen basimdan asagi kaynar sular dokuldu aranizda bunu yasayipta saglikli bebegi olanlar var mi bunca zamana kadar kendi doktorum kafasinin beyin gelisimin hep iyi oldugunu soylemisti kendi doktorumada en son 10 gun once muayene oldum 10 gunde iki farkli doktor iki farkli sey soylemis oldu yarin 3. Bir doktora daha gidicem ins iyi birseyler soyler
Merhabalar, sonuç ne oldu acaba, bebeğiniz nasıl bi sıkıntı oldumu başı kaç cm doğdu

Back
X