bebeğime ne alsam??

sevcanvet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
17
0
36
Osmaniye
oda takımını seçtim çilekten ama ayrıca park yatakta alıcam ama kafam karman çorman.. birde travel sistemmi alsam yoksa ilk önce bebekler için hem araba koltuğu hemde evde kullanılan koltuktan alıp sonra yazın mı araba alsam... kafam karman çorman yardım edin kızlar, birde 19 haftalığım bebeğin hareketini yeni hissediyorum çok hassaslaştım son günlerde dokunsalar ağlıyorum..... :43:

canım ben ilk önce park yatak aldım hala bizim yanımızda onda yatıyor. gecen haftada yeni oda takımı aldık ama 6 aydan önce gecirmek zor gibi geliyor.ben bebek arabasını baby max aldım co memnunum.travel dedikleri hem fiyatı uygun hem cok hafif hemde kullanımı cok rahat su anda ana kucagı bölümünü kullanıyorum otomobilede konulabiliyor daha sonra diğer kısmına gecicez. benim tavsiyem ayrı alma ekstra masraf olur bu sekilde daha ucauz ve daha kullanıslı oldu...
duygusallıga gelince bence herkeste olmustur..bende cok duygusaldım... takmamaya calıs bebiş herseyi hissediyor unutma ...
simdiden hayırlı saglıklı dogum diliyorumm.

benim kıza oda aldım ama yanımda yatması için önce kraft beşik sonrada mother care park yatak aldım

bizde yiğenime ilk önce beşik aldık,ama yalnız kalmaması için her gittiğimiz yere çektik sonunda kırılmıştı,park yatak almıştık şu an 3,5 yaşında daha yeni odasına geçirdik.park yatak çok rahat ,bebğinin düşme tehlikesi yok en azından.

googleden görsellerden yazsan çıkıyor oyunparkı beşik diye

örnek olarak ben koyim sana

$cd_ea.webp

bende bebeğimin odasını ikeadan hazırladım. bebek arabası kesinlikle pegprego derim inanılmaz hafif ben bütün markaları araştırmıştım. duygusallığa gelince çok normal hormonların değişiyo..en ufak şeye ağlıyodum ben hep eşime çatmıştım. boşanıcam senden diye ağlıyodum yazık kocama...:) şimdi hatırlayınca gülüyorum..

biz park yatağınıda oda takımınıda almıştık ilk doğduğunda babymax park yatağında yattı dar uzun almıştım yerim olmadığı için yatağımızın ucundaydı ama benim kız geçen aydan itibaren geceleri çok huysuzlaştı hiç uyumuyordu sürekli uyanıyordu geceleri enine yatmaya çalışıyodu yatakta şu an 7 aylık ve odasına koydum karyolası daha geniş ve kocaman olduğu için 4 dönüyo içinde geceleri rahat uyuyo artık bizde nefes aldık yoksa çok zordu valla o şekilde işe gitmek. hem artık yaz geldi odada cam falan açamıyorduk. ağlayınca hemen gidiyoruz mamasını verip uyutuyoruz tekrardan

bende 6.ayımdayım annem oyun parklı yataklardan almış ama ben bebek odası takımı düşünüyorum seçtimde önümüzdeki ay kısmetse alıyorum küçük beşikli portatif bir yatak seninde doğumun benimki gibi kışa denk gelicek odadan odaya taşıyabileceğin bir beşik al küçük olsun oyun parklı olanı yazın kullanmayı düşünüyorum bebek arabasınıda aynen kışın kullanamıyacağıma göre yaza bıraktım.bebek pusetlerinden alıcam arabada yada seyahat ederken birilerine oturmaya giderken bebek kucakta ezilmesin diye kullanmak için onu öneririm sanada hayırlı doğumlar hepimize:emir_bebek:

peki kraft ile mother and care den memnunmusuz? birde park yatağın modelini biliyorsanız yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

biz park yatagi sunny baby diye bi marka almistik. nasil olsa gecici diye ama oyle dusunmemek lazimmis. chicco ve mamas and papas in kiler guzel
oluyor. icinin enine genis olmasi onemli..

Back
X