arkadaşlar malum havalar sıcaklaştı bebeğim 3 cü aya girdi çok şükür ev kaloriferli normalde uzun kol atlet uzun kol badi üstüne altına patiklilerden giydiriyorum bazende alt üst takım yerine tulum giydiriyorum kalktığında patik giydiriyorum nadirende yelek ilk ayında altınıda iki kat giydirdiğimiz oluyodu erkek bebekler pek sıcak sevmez diyorlar içine artık kolsuz atlet mi giydirsem karar veremedim beni çok sıcağa alıştırmışlar hemen üşütürüm o yüzden onunda öyle olmasını istemiyorum aslında bi yandanda üşütür diye korkuyorum siz nasıl giydiriyosunuz ne olur bi akıl verin artık alışmışmıdır bünyesi acaba bu şekilde
Evet erkek bebek sıcağı sevmez ben içine atlet tarzı kolsuz zıbın ve üzerine badisini giydiriyorum ama evim sıcak 25-26 derece
altına düşmüyor.aslında ideali 23 derecede ince 3 kat giydirmekmiş ama bizim ev yakmasamda sıcak oluyor.altınada kendinden çoraplı olan pijamalardan giydiriyorum üzerinede penye patik sende evinin sıcaklığına göre ayarla bence
Evet erkek bebek sıcağı sevmez ben içine atlet tarzı kolsuz zıbın ve üzerine badisini giydiriyorum ama evim sıcak 25-26 derece
altına düşmüyor.aslında ideali 23 derecede ince 3 kat giydirmekmiş ama bizim ev yakmasamda sıcak oluyor.altınada kendinden çoraplı olan pijamalardan giydiriyorum üzerinede penye patik sende evinin sıcaklığına göre ayarla bence
sağol canım bilgi için benim evde 25-26 derece civarında bende artık biraz ince giydiriyorum alışsın dediğim gibi beni sıcağa alıştırdıkları için hemen üşütüyorum o alışmasın ayriyetten çok giydirince artık ateşi bile yükseliyor rabbim korusun yavrularımızı
sağol canım bilgi için benim evde 25-26 derece civarında bende artık biraz ince giydiriyorum alışsın dediğim gibi beni sıcağa alıştırdıkları için hemen üşütüyorum o alışmasın ayriyetten çok giydirince artık ateşi bile yükseliyor rabbim korusun yavrularımızı
benim ev 22 derece bende içine uzunkollu çıtçıtlıdn üstünede 1 kat penye giydiriyorm pijamanın altına penye bi pijamada giydiryrm
birde penye tarz yelek hep böyle benim kuzum üşümüyoda terlemiyrda