Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBebeğime ne zaman içme suyunu kaynatmadan verebilirim
Konu SahibiKüçükAnne_
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba bayanlar kızım 9 aylık bugune kadar kızımın içtiği yediği herşeyin suyu kaynatıldı ılıtıldı öyle kullandık ama bu ne zmana kadar böle sürücek .ne zman içme suyunu kaynatmadan verebiliriz .aydınlatısanız sevinirim :) a.s.a.s.
Canım,evdeyken ben hala kaynatılmış su veriyorum ama diyelimki dışarı çıktık ve suluğunu unuttum o zaman hazır su veriyorum..yavaş yavaşta hazır suyu direk veririm artık..
ben yaklaşık 2 aydır kaynatmadan veriyorum artık
doktorumuz hazır suları kaynatmadan verebilirsin ama büyük damacanaysa yine de kaynat demişti...
gerçi büyük damacana kullanıyoruz onu da kaynatmıyorum artık
Doktorum 1 yaş oldu tamam kaynatmadan verebilirsin demişti. Zaten çeşme suyu içmiyoruz. Aldığımız su iyi bir markanın damacanası zaten sebilin üstünde duruyor. Sıcak tarafından alıp biraz soğuk suyun içinde benmary usulu soğutup öyle veriyorum suratıma püskürtmesi için.
Doktorum 1 yaş oldu tamam kaynatmadan verebilirsin demişti. Zaten çeşme suyu içmiyoruz. Aldığımız su iyi bir markanın damacanası zaten sebilin üstünde duruyor. Sıcak tarafından alıp biraz soğuk suyun içinde benmary usulu soğutup öyle veriyorum suratıma püskürtmesi için.
Ben oğlumun suyunu cezvesinde 10 dk kaynatıyorum. Doktorumuz hep öyle demişti 10 dk kaynamasını istemişti fakat yaşına girdiğinden bu yana kaynatmana gerek dedi.