Bebeğime neler oluyor aldırmak zorunda mıyım yardım edin lütfen

eylem pkyn01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
16
3
1
33
7+2 günlük hamileyim ilk kese görüldü bebek gorulmedi şimdi bebeğim görülüyor kalp atışı alınmıyor özel hastanesi ölmüş git aldır dedi devlet hastanesi dr.dediki 2 ayı dolmamış bebeyi kim sana aldır dedi kürtaj yapamam beklemen lazım dedi ancak parça dusurursen alırım dedi benim akıntı ile beraber pembe lekem vardı şimdi kanamada başladı ne yapmam lazım kafayı yicem

7+2 günlük hamileyim ilk kese görüldü bebek gorulmedi şimdi bebeğim görülüyor kalp atışı alınmıyor özel hastanesi ölmüş git aldır dedi devlet hastanesi dr.dediki 2 ayı dolmamış bebeyi kim sana aldır dedi kürtaj yapamam beklemen lazım dedi ancak parça dusurursen alırım dedi benim akıntı ile beraber pembe lekem vardı şimdi kanamada başladı ne yapmam lazım kafayı yicem
Çok geçmiş olsun kanama başladıysa düşük yapıyorsunuz yüksek ihtimalle. Hemen bir acil servise başvurun belki iğne yaparlar

Hemen hastaneye git kuzum cok gecmis olsun kürtaj olacaksan lütfen guzel bir yerde ol mikrop kapma vs durumlarini yasamaman acisindan soyluyorum..

Bende yaklasik 2 bucuk ay once dusuk yaptim. Dusuk olmamasi icin ilac kullandm. Fayda etmeyince ilaci birak dusucek ztn dedi doktor. Biraktiktan 2 gun sonra parçali bir sekilde dusugumu yaptim. Benimki kolay gecti. Ztn kanamayla beraber parça da gelmeye baslar. Ben kurtajdan daha çok evde kendim dusurmeyi tercih ediyorum. Çunku kurtaj acili faln diyorlar. Ama bazi insanlarin kendisi dusuremiyor kurtaj olmak xorunda kaliyorlar.

Acile gittim işte almiyorlar parça düşürmeden alamayiz dediler en azından iğne hap bisiyler de vermesi gerekirdi kalbim acıyor 😭
Maalesef vermiyorlar ama ağrın çok olursa ağrı kesici alabilirsin. Düşük başlamış dediler mi? Bende yaşadım çok üzücü bir durum seni anlıyorum ama elden gelen bişey yok🙁 bazen kan uyuşmazlığı iğnesi yapılabiliyor ama demek ki durumun uygun değil

Maalesef vermiyorlar ama ağrın çok olursa ağrı kesici alabilirsin. Düşük başlamış dediler mi? Bende yaşadım çok üzücü bir durum seni anlıyorum ama elden gelen bişey yok🙁 bazen kan uyuşmazlığı iğnesi yapılabiliyor ama demek ki durumun uygun değil
Düşük yok demişti doktor ama bu kanama neyin necisi onlar mı anlamiyor anormal durummu var anlamadım caresizim

Bende yaklasik 2 bucuk ay once dusuk yaptim. Dusuk olmamasi icin ilac kullandm. Fayda etmeyince ilaci birak dusucek ztn dedi doktor. Biraktiktan 2 gun sonra parçali bir sekilde dusugumu yaptim. Benimki kolay gecti. Ztn kanamayla beraber parça da gelmeye baslar. Ben kurtajdan daha çok evde kendim dusurmeyi tercih ediyorum. Çunku kurtaj acili faln diyorlar. Ama bazi insanlarin kendisi dusuremiyor kurtaj olmak xorunda kaliyorlaa

her kanama düşük değildir. ve 8 haftalıktan önce kalp atımı duyulmaz, doktorunuz doğru söylemiş. çok fazla ayakta kalmayın kanamanız başladıysa doktorunuza tekrar gıdın belkı progestron destegı gerekıyordur.

her kanama düşük değildir. ve 8 haftalıktan önce kalp atımı duyulmaz, doktorunuz doğru söylemiş. çok fazla ayakta kalmayın kanamanız başladıysa doktorunuza tekrar gıdın belkı progestron destegı gerekıyordur.
İnşallah umut ışığı arıyorum inşallah öyle olur Allah razı olsun

Düşük yok demişti doktor ama bu kanama neyin necisi onlar mı anlamiyor anormal durummu var anlamadım caresizim
Düşük yoksa eğer bazen kanamalar yaşanıyor bende 9.haftamda yaşadım sonra geçti ama kimisi de okuduğum kadarıyla çok yaşıyormuş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizinle kalır bebeğiniz

İnşallah umut ışığı arıyorum inşallah öyle olur Allah razı olsun
Benim de kanamalarım oldu çok korktum, ama doktorum baktı hiç önemli değil kokrma keyfine bak dedi yolladı. hatta kendi kendime de sinir oldm benim kanamam var bu mu bu kadar mı nasıl önemsemez diye.. birkaç hafta devam etti sonra kesildi. şimdi 21. haftamdayım geçen kontrole gittiğimizde doktora itiraf ettim dedim doktorum böyle böyle olmuştu çok sinir olmuştum benim kalbim çıkacaktı siz oralı bile olmamıştınız ama meğer doğrusu oymuş diye.. evet zaten önemli değildi ama önemli bile olsa olacağı var ise oluyor seni telaş stres yaptırsam belki bebeğin tutunmasını bile engelleyecekti bu durum dedi ve o kadar haklıydı ki,

Benim de kanamalarım oldu çok korktum, ama doktorum baktı hiç önemli değil kokrma keyfine bak dedi yolladı. hatta kendi kendime de sinir oldm benim kanamam var bu mu bu kadar mı nasıl önemsemez diye.. birkaç hafta devam etti sonra kesildi. şimdi 21. haftamdayım geçen kontrole gittiğimizde doktora itiraf ettim dedim doktorum böyle böyle olmuştu çok sinir olmuştum benim kalbim çıkacaktı siz oralı bile olmamıştınız ama meğer doğrusu oymuş diye.. evet zaten önemli değildi ama önemli bile olsa olacağı var ise oluyor seni telaş stres yaptırsam belki bebeğin tutunmasını bile engelleyecekti bu durum dedi ve o kadar haklıydı ki,
Doktora gittim bir hafta bekle demişti ama yinede gittim ben kalp atışı halen yok bebeyin kesen iyi diyor 7 hafta 5 gün civarı bişey söyledi heralde unuttum progesteron yazdı sonunda folikasitide değiştirdi bol dinlen ilaçları kullan parça düşmeyene kadar 2 haftaya kadar gelme dedi doktor kalbi atmayan bebek nasıl güzel ilerleyip büyüyebilir biliyormusunuz

Doktora gittim bir hafta bekle demişti ama yinede gittim ben kalp atışı halen yok bebeyin kesen iyi diyor 7 hafta 5 gün civarı bişey söyledi heralde unuttum progesteron yazdı sonunda folikasitide değiştirdi bol dinlen ilaçları kullan parça düşmeyene kadar 2 haftaya kadar gelme dedi doktor kalbi atmayan bebek nasıl güzel ilerleyip büyüyebilir biliyormusunuz
en azından şuan kötü bir durum yokmuş onu öğrendiniz. bende 7. haftada kalp duymadım merak etmeyin.. kese konusuna gelirsek,bebek oladabilir olmayada bilir bellı olmaz

Kürtaj oldum kalp atışı başlamadan durmuş bebek kendi kendine gelişmiş heralde net bilmiyorum 2 aylık bebeyimi kaybettim çok zor bı durum Allah'ım kimseye yaşatmasın bu zor durumu eşim gözüme bakiyodu bu bebek için ama olmadı 😭

Back
X