Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşi falan yok ama huzursuz sabah sarıydı şimdi yeşile dönmüşUsutmus.doktora goturmelisin.
Çok az yeşil geldi kakası peynirimsi şekilde kusuyor bide pamukçuk olmuştu mikrostatin diye bi ialç kullanıyorumusutmus olabilir bi acile gidip sormaniz gerek bence
ama asiri kusuyor yazmissiniz usutmek gibi duruyo bir de bikac gundur olmus bence ihmal etmeyin sicak tutun bebegi ayaginin altina havlu isitip koyun. ama yakmasin dikkat edin ilik olsun. havalar isindi ama bebek kucuk yazlik cok sicak biyerde degilseniz cok ince giydirmeyinÇok az yeşil geldi kakası peynirimsi şekilde kusuyor bide pamukçuk olmuştu mikrostatin diye bi ialç kullanıyorum
Havalar sıcak burda ama hastanede uzak bize köyde duruyoruz sizce ikinci kakası yeşil gelirse götüreyim diyorumama asiri kusuyor yazmissiniz usutmek gibi duruyo bir de bikac gundur olmus bence ihmal etmeyin sicak tutun bebegi ayaginin altina havlu isitip koyun. ama yakmasin dikkat edin ilik olsun. havalar isindi ama bebek kucuk yazlik cok sicak biyerde degilseniz cok ince giydirmeyin
Bence hic beklemeyin kakanin yesil gelmesi hic normal degilHavalar sıcak burda ama hastanede uzak bize köyde duruyoruz sizce ikinci kakası yeşil gelirse götüreyim diyorum
kaka rengi sürekli değişiklik gösterir mesela siz sebze ağırlıklı beslenmişseniz ondan olabilir bizde çok olurdu..peynirimsi kusması da gayet normal eğer sadece anne sütü alıyorsa..benim kızım 6 aya kadar çok kustu sonra tamamen bitti kusmasıÇok az yeşil geldi kakası peynirimsi şekilde kusuyor bide pamukçuk olmuştu mikrostatin diye bi ialç kullanıyorum
Bugun düzeldi sarıya döndü korktum acaba üşütmemi olmustur diye ama bazen uykusundan çok acı kalkıp uyanıyor elleriyle yüzünü tırmalıyor acıdan kulağına saçını yolluyor normal mi acabakaka rengi sürekli değişiklik gösterir mesela siz sebze ağırlıklı beslenmişseniz ondan olabilir bizde çok olurdu..peynirimsi kusması da gayet normal eğer sadece anne sütü alıyorsa..benim kızım 6 aya kadar çok kustu sonra tamamen bitti kusması