Bebeğime neler oluyor

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
Kızlar bebeğim 2 aylık üç gündür aşırı kusuyor bugun de kakası yeşil geldi tek başına kalınca çok fena bağırıyor bunlar normal mi

Çok az yeşil geldi kakası peynirimsi şekilde kusuyor bide pamukçuk olmuştu mikrostatin diye bi ialç kullanıyorum
ama asiri kusuyor yazmissiniz usutmek gibi duruyo bir de bikac gundur olmus bence ihmal etmeyin sicak tutun bebegi ayaginin altina havlu isitip koyun. ama yakmasin dikkat edin ilik olsun. havalar isindi ama bebek kucuk yazlik cok sicak biyerde degilseniz cok ince giydirmeyin

ama asiri kusuyor yazmissiniz usutmek gibi duruyo bir de bikac gundur olmus bence ihmal etmeyin sicak tutun bebegi ayaginin altina havlu isitip koyun. ama yakmasin dikkat edin ilik olsun. havalar isindi ama bebek kucuk yazlik cok sicak biyerde degilseniz cok ince giydirmeyin
Havalar sıcak burda ama hastanede uzak bize köyde duruyoruz sizce ikinci kakası yeşil gelirse götüreyim diyorum

Çok az yeşil geldi kakası peynirimsi şekilde kusuyor bide pamukçuk olmuştu mikrostatin diye bi ialç kullanıyorum
kaka rengi sürekli değişiklik gösterir mesela siz sebze ağırlıklı beslenmişseniz ondan olabilir bizde çok olurdu..peynirimsi kusması da gayet normal eğer sadece anne sütü alıyorsa..benim kızım 6 aya kadar çok kustu sonra tamamen bitti kusması

kaka rengi sürekli değişiklik gösterir mesela siz sebze ağırlıklı beslenmişseniz ondan olabilir bizde çok olurdu..peynirimsi kusması da gayet normal eğer sadece anne sütü alıyorsa..benim kızım 6 aya kadar çok kustu sonra tamamen bitti kusması
Bugun düzeldi sarıya döndü korktum acaba üşütmemi olmustur diye ama bazen uykusundan çok acı kalkıp uyanıyor elleriyle yüzünü tırmalıyor acıdan kulağına saçını yolluyor normal mi acaba

Bebeğiniz aniden değiştiyse muhtemelen çok yakın zamanda aşı yaptırdınız. Ya da normalde hiç yemediğiniz bir şey yediniz. Diğer konularınıza da baktım. Bebeğinizdeki belirtiler besin alerjisi olduğunu düşündürecek cinsten.

Bu adreste bir çocuk doktorunun süt alerjisi hakkında yazısı var, mutlaka göz atın.

Bu da alerjik bebek annelerinin tecrübelerini paylaştığı güncel bir konu. Son 20-30 sayfaya bir göz atarsanız belirtileri yorumlama, diyet yapma, doktor seçimi, ek gıdaya geçme, alerjik mama kullanımı, alerjik testler konularında bilgi edinebilirsiniz.

Back
X