Bebek Beslenmesi Bebeğime sağlıksız yiyecek vermek istemiyorum :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinvera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.143
326
163
................

Son düzenleme:
merhaba güzel anne
bana olmuş olsa ne yapardım diye düşündüm birden. Aklıma şunlar geldi. Yoğurdu evde yapın eşiniz almaya kalktığında evde var dersiniz. Çikolata, hazır muzlu sütler gibi henüz küçük olan bebeklerimize bunu yedirmenin nasıl sonuçlara vardığını video ile gösterip beraber izleyin. mesela Karatay bu konuda çok çarpıcı konuşuyor yararlanabilirsiniz.
Şimdilik bu kadar ama aklıma geldikçe yazacağım.
Sevgi ile

yoğurt konusunda kesinlikle haklısın asla hazır yoğurt verme eşinede hazır yoğurdun içeriğini oku çünkü onlar mayalanarak değil kültürle yapılıyor ve bu sinir sistemi hastalıklarını tetikliyor ama diğer yiycekler konusunda orta yolu bulabilirsiniz sende çok kasma eşinde çok abartmasın herşeyden az az tüketebilir en azında tadına bakabilir bence tavuk ve yumurta konusunda eşine katılıyorum açıkçası kendin beslemediğin sürece organik tavuk yada yumurta bulma şansın yok organik sebze yada meyve bulma şansıında yok ne yazıkki çünkü tohum yok hepsi gdo ludur organik hikayesi de para tuzağıdır bunu araştırabilirsin Türkiye de organik tohum kalmamıştır Canan karatay ise karbonhidrata ve şekere karşıdır ama çocuk bunlar sonsuza kadar çikolata yada hazır diğer gıdalardan uzak tutamazsın burda önemli olan bence ölçülü olmak ve zamanını bilmek naçizane tavsiyem eşine şiddetle karşı koymak yerine bu tür gıdalar için henüz küçük olduğunu ve şimdilik sadece tadına bakabileceğini zamanı geldiğinde ölçülü olarak zaten tüketeceğini söyleyebilirsin sevgiler:KK200:

Back
X