Doğuma Hazırlık Bebeğime yeni aldığım giysileri nasil yikamaliyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kadriye2183440

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
81
25
38
27
Etiketlerini çıkardım hepsini makineye attım ama hangi ayarda yıkanması lazim? Yani tozu gitsin diye atıyorum ama deterjan yumuşatıcı falan katmam gerekirmi???????

Etiketlerini çıkardım hepsini makineye attım ama hangi ayarda yıkanması lazim? Yani tozu gitsin diye atıyorum ama deterjan yumuşatıcı falan katmam gerekirmi???????
Duru granul matik var sabun tozu gibi. Onunla yika. Yumuşatıcı ekleme bence. Çünkü yumuşatıcıyı son durulama suyuna ekleyerek bitiriyor makine. Yani yumuşatıcı camasir uzerinde kaliyor. Bebeğine değmesin o kimyasal.

Evde bebeklere özel deterjan veya yumuşatıcı yok. Şimdilik tozu vs çıksın diye yeni aldığım giysileri aticam makineye ama napicam bilmiyorum yani sadece suda mi yıkansa ya da normal deterjandan az biseymi katsam

Evde bebeklere özel deterjan veya yumuşatıcı yok. Şimdilik tozu vs çıksın diye yeni aldığım giysileri aticam makineye ama napicam bilmiyorum yani sadece suda mi yıkansa ya da normal deterjandan az biseymi katsam
Duru granül matik dedim ya. A101e geliyor arada. Buyuk marketlerde de bulursunuz.

Bebek deterjanı ile (Dalan roxy olabilir, ben green clean baby kullandım) 30 dakika, 30 derece 800 devirde yıkadım.
Yumuşatıcı normalde de kullanmayın, durulama suyuna ilave oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…