- 21 Mayıs 2020
- 81
- 25
- 38
- 27
- Konu Sahibi Kadriye2183440
Etiketlerini çıkardım hepsini makineye attım ama hangi ayarda yıkanması lazim? Yani tozu gitsin diye atıyorum ama deterjan yumuşatıcı falan katmam gerekirmi???????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duru granul matik var sabun tozu gibi. Onunla yika. Yumuşatıcı ekleme bence. Çünkü yumuşatıcıyı son durulama suyuna ekleyerek bitiriyor makine. Yani yumuşatıcı camasir uzerinde kaliyor. Bebeğine değmesin o kimyasal.Etiketlerini çıkardım hepsini makineye attım ama hangi ayarda yıkanması lazim? Yani tozu gitsin diye atıyorum ama deterjan yumuşatıcı falan katmam gerekirmi???????
Evde bebeklere özel deterjan veya yumuşatıcı yok. Yeni aldığım giysileri atcaktim napsam sadece suda mi yıkansa ya da deterjan mi doksem bilemedimmmBen deterjanla elde yıkama programına atmıştım sanırım.
Evde bebeklere özel deterjan veya yumuşatıcı yok. Şimdilik tozu vs çıksın diye yeni aldığım giysileri aticam makineye ama napicam bilmiyorum yani sadece suda mi yıkansa ya da normal deterjandan az biseymi katsamDuru granul matik var sabun tozu gibi. Onunla yika. Yumuşatıcı ekleme bence. Çünkü yumuşatıcıyı son durulama suyuna ekleyerek bitiriyor makine. Yani yumuşatıcı camasir uzerinde kaliyor. Bebeğine değmesin o kimyasal.
Evde herhangi bir urun yok tozu çıksın diye aticam. Yinede granul matik koymam gerekir mi sade su olurmuGranül matikle yumusaticisiz![]()
Duru granül matik dedim ya. A101e geliyor arada. Buyuk marketlerde de bulursunuz.Evde bebeklere özel deterjan veya yumuşatıcı yok. Şimdilik tozu vs çıksın diye yeni aldığım giysileri aticam makineye ama napicam bilmiyorum yani sadece suda mi yıkansa ya da normal deterjandan az biseymi katsam
Evde bebek kiyafetleri için deterjan yoksaEvde herhangi bir urun yok tozu çıksın diye aticam. Yinede granul matik koymam gerekir mi sade su olurmu
Bu olurmuEvde bebek kiyafetleri için deterjan yoksa
Beyaz kalıp sabununuz varsa çok az rendeleyin makinenin içine
Evet olurBu olurmu
Çok teşekkür ederim❤Evet olur
Çok katmayin ama cok azıcık yeterli fazla köpürmesin makine
Yarım avuç kadar yeterli olur