Bebeğimi anlamıyorum

Knurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
19
2
36
33
İzmir
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
3ay 4 günlük bir bebeğim var ama ben onu hala anlamıyorum ilk aylar gaz sorunumuz vardı ondsn uyumuyor dediler ama şimdi gaz sorunumuz bitti kakasını falan çok güz l yapıyor
Ama gel gelelim ben hala onu anlamıyorum mesela saat 7de kalktı diyelim emziyorum memedeykrn başlıyor ıkınmaya kaldırıyorum kakasını yapıyor temizliyorum tekrar memeye alıyorum oldu saat 8 hadi uyutayım diyorum k ndi kendine zaten uyumuyor ayağımda teflü yastıgıyla sallanarak da değil ileri geri giderek uyuyor
Kızıma tek bakıyorum annem yok kayınvalimdende hayır yok nolur bana akıl verinn
Akşamda 6 gibi yıkıyorum emziriyorum ama tam 11 de zor yatırdım ve 11 bucukta tekrar kalktı tekrar uyutmaya çalıştım
Benim çocuğumun sorunu ne doktoru hiçbir sorun yok diyo sağlık olarak çok şükür ama napacagımı şaşırdım kendime ayırcak vaktim yok

Öncelikle yavrunuzu Allah size bağışlasın. Daha çok küçük. Uyku düzenleri zamanla oturuyor. Benim oğlum 5 ayını bitirdi yeni yeni akşam uykularını 21:00 e çekebildim. Benimki de çok küçük daha. Uyku aralarındaki saate dikkat ederseniz daha kolay oluyo uyumaları. 3 aylık bir bebek 1 saat 15 dk uyanık kalabiliyor genelde. Bu süre uzadığında mızmızlanmaya hatta ağlamaya başlıyolar. Ergonomik kanguru edinmenizi öneririm. Hem kucağınızda uyutursunuz hem iyi kötü ufak tefek işlerinizi halledebilirsiniz. İyi günler dilerim.

amin canım çok teşekkür ederim
Şimdi 7 de emzirdim 8buçukta zor yatırdım ne kadar uyuması gerekir bazen yarım saat sonra kalkıyor
Ve birdaha kaçta emzirmeliyim
Ah Allahım ben nasıl bi anneyim çocuğumu anlayamıyorum

Her bebek birbirinden farklı
Kimi emip uykuya dalar kimi uyumaz
İlle uyusun niye uyumuyor diye yıpratma kendini
Oğlum kırkı çıkana kadar güzel uyudu o zamandan beri 24 saatte uyuduğu 8 saati geçmez
Önemli olan bi sağlık sorunu olmaması
Oda az uyuyan bir bebek olacak demekki
Bol sabır diliyorum :)

Valla ağlamasa uyutmak için inanın uğraşmıcam ama gözlerini ovuşturmaya başlıyor ve basıyor yaygarayı hı birde kusmaya başlıyor küçücük ama gerçekten herşeyi anlıyor parmak emiyor emmesin diye eldiven tskıyorum ordan başparmağını buluyor emzik veriyorum kabuk etmiyor
Artık çıldırıcam herhalde

Back
X