Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba bebeğimizi beklerken en önemlisi stresten uzak durmamız gerek herşeyden önce sonrasında hazırlık telaşı:34:

herkese merhaba.ben de geldim.bence bebeğimizi beklerken en önemli olan şey aynı duyguları yaşadığın insanlarla birarda olmak:))

Kızlarrr ya siz süpersiniz, ben de kimse uğramaz şimdilik diye bakmamıştım. Nabersiniz? nasıl geçiyor haftasonunuz? beralku 'm naptınız isim olayını? gelişme var mı ?

Kızlarrr ya siz süpersiniz, ben de kimse uğramaz şimdilik diye bakmamıştım. Nabersiniz? nasıl geçiyor haftasonunuz? beralku 'm naptınız isim olayını? gelişme var mı ?

yok cnm gelişme annesinin ismini koyacak keşke kızım olmasaydı erkekte böle bi problemim yoktu şimdi bu çıktı çok sinirliyim deli olacam bıktım herşeyden

yok cnm gelişme annesinin ismini koyacak keşke kızım olmasaydı erkekte böle bi problemim yoktu şimdi bu çıktı çok sinirliyim deli olacam bıktım herşeyden

sakin ol tatlım sende ikinci isim hakkı bana ait de başka bi isim daha koy kayınvalidenin ismi göbek adı olsun
anne nasıl seslenirse çocuğuna bi süre sonra herkes aynı şekilde seslenir

sakin ol tatlım sende ikinci isim hakkı bana ait de başka bi isim daha koy kayınvalidenin ismi göbek adı olsun
anne nasıl seslenirse çocuğuna bi süre sonra herkes aynı şekilde seslenir

Bence de canım, esettin haklı, bir de bunu düşün üzme kendini..

selam kızlar, martimin başlığını görünce bakayım demiştim iyi ki açmışım herkes burada.. topiğimizi kapatmışlar çok üzüldüm. yeni başlıkta da benzer durumda arkadaşlar var orada da yazmıştım ama takip etmek mümkün değil çok hızlı ilerliyor. durumlarınızı buradan da güncelleyin olur mu diğer sayfada her zaman bulmak mümkün değil.
beralku bebiş erkek demişlerdi önce değil mi? esettin in tavsiyesi çok mantıklı geldi bana da.
biz hala cinsiyeti bilmiyoruz. kız olma ihtimali var demişti doktor bakalım cumaya belki belli olur bayram öncesi.

selaaaaammmm
:2: ya ama buralara geliyosunuz da neden haberr vermiyosunuzzz

sağolun hoşbulduk nasılsınız bakalım ne var ne yopk iyimisiniz?

cuma günü troid kontrolüme gittim... ameliyat olmam gerekiyor benim.. hamileliğin ikinci döneminde bile yapıyorlarmış bu ameliyatı... tabiki kabul etmedim... doğumdan sonraya inşallah bakalım... ilaçlara devam:52::49:

selam kızlar, martimin başlığını görünce bakayım demiştim iyi ki açmışım herkes burada.. topiğimizi kapatmışlar çok üzüldüm. yeni başlıkta da benzer durumda arkadaşlar var orada da yazmıştım ama takip etmek mümkün değil çok hızlı ilerliyor. durumlarınızı buradan da güncelleyin olur mu diğer sayfada her zaman bulmak mümkün değil.
beralku bebiş erkek demişlerdi önce değil mi? esettin in tavsiyesi çok mantıklı geldi bana da.
biz hala cinsiyeti bilmiyoruz. kız olma ihtimali var demişti doktor bakalım cumaya belki belli olur bayram öncesi.

hoşgeldinn :))))

Back
X