Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Stressten uzak durmak
İnsanları takmamak (malum alıngan oluyoruz.)
Aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşmak
Mümkün mertebe bebeğimizle konuşmak.
Müzik dinlemek ve dans etmek.

Herkes bisi yazmis ama bizlerden kimse kalmadi artik:/ oysaki ne guzel paylasimlar yapardik:/

Yazdıklarınızı gördkçe imreniyorum..bende aranızda olucaktım ama 29 haftalık bebeğimn kalbi durdu ve kaybettim :( herkes kıyafet beşik yeme içme sağlığı hastalanınca ne yapmalı ilk gülüşü ne bileyim ilk yapıcagı seyler bunları paylasırken ben hayallermle bebeğimi 10 gün önce topraga verdim...dar geliyor artık hersey alışamadım alışamicam yokluguna karnımda hala kımıldıyor tekmeliyor gibi...çok alışmıştım kızıma ne acı ne dayanılmaz bişeymiş evlat.hani acılar paylaştıkça azalırmış ya bende paylaşmak istedim...:(

Yazdıklarınızı gördkçe imreniyorum..bende aranızda olucaktım ama 29 haftalık bebeğimn kalbi durdu ve kaybettim :( herkes kıyafet beşik yeme içme sağlığı hastalanınca ne yapmalı ilk gülüşü ne bileyim ilk yapıcagı seyler bunları paylasırken ben hayallermle bebeğimi 10 gün önce topraga verdim...dar geliyor artık hersey alışamadım alışamicam yokluguna karnımda hala kımıldıyor tekmeliyor gibi...çok alışmıştım kızıma ne acı ne dayanılmaz bişeymiş evlat.hani acılar paylaştıkça azalırmış ya bende paylaşmak istedim...:(

başın sağolsun cnm Rabbim acısını unutturacak evlatlarını tez zamanda nasip etsin inşallah sana.. karnında kalbinin durmasının sebebi ne cnm? bir problem mi vardı?

başın sağolsun cnm rabbim acısını unutturacak evlatlarını tez zamanda nasip etsin inşallah sana.. Karnında kalbinin durmasının sebebi ne cnm? Bir problem mi vardı?

aminnn inş cnm sebebini bende bilmiyorum doktor bi çok sebep olabilir bilinmez dedi otopsi gerek dedi kıyamadım yavruma gönderemedm :'(

Allah sabır versin. Ne kadar zordur tahmin edemiyorum ki.. Daha acın çok yeniymiş. İlk bebeğin mi olacaktı? Ne kadar rahatlatır bilmem ama kokusunu duymadan ayrılmışsınız en azından böyle avutmaya çalış kendini. Evlat sevgisi onunla beraber yaşadıkça daha da güzelleşen bişey. Kucağına alınca emzirince tatmaya başlıyor insan asıl duyguları. Allah'ım hayırlısıyla yeniden anne yapsın seni inşallah. Umudunu kaybetme. Hem o seni cennette beklicek annesi.

Allah sabır versin. Ne kadar zordur tahmin edemiyorum ki.. Daha acın çok yeniymiş. İlk bebeğin mi olacaktı? Ne kadar rahatlatır bilmem ama kokusunu duymadan ayrılmışsınız en azından böyle avutmaya çalış kendini. Evlat sevgisi onunla beraber yaşadıkça daha da güzelleşen bişey. Kucağına alınca emzirince tatmaya başlıyor insan asıl duyguları. Allah'ım hayırlısıyla yeniden anne yapsın seni inşallah. Umudunu kaybetme. Hem o seni cennette beklicek annesi.

aminn inş cnm evet ilk bebeğimdi..belki haklısın kokusunu duysam daha kötü olucaktım ama yüzünü görmem ve kefenyle de kucagma almam yetti..öyle acı bişeymişki evladını kaybetmek rabbim kimseye yasatmasın...hem ne kadar güzel bi kelime ANNESİ....bebeğim yanmda deil ama ben anneyim bunu bilmek daha da cok can yakıcı..nerde bi hamile görsem imreniyorum kaybetmesem benmde bu kadar olacaktı felan diyorum içimden şu an olsaydı evimn içi neşe dolu olurdu rabbim ne verirse hayrlısını versin ve kimse yasamasın bunları inşallah

aminn inş cnm evet ilk bebeğimdi..belki haklısın kokusunu duysam daha kötü olucaktım ama yüzünü görmem ve kefenyle de kucagma almam yetti..öyle acı bişeymişki evladını kaybetmek rabbim kimseye yasatmasın...hem ne kadar güzel bi kelime ANNESİ....bebeğim yanmda deil ama ben anneyim bunu bilmek daha da cok can yakıcı..nerde bi hamile görsem imreniyorum kaybetmesem benmde bu kadar olacaktı felan diyorum içimden şu an olsaydı evimn içi neşe dolu olurdu rabbim ne verirse hayrlısını versin ve kimse yasamasın bunları inşallah

Acını içinde yaşama sakın, ağla bağır çağır. Zaman acını geçirmeyecek evet ama hafifletecek. Yaralar zamanla hafiflemeseydi kimse yaşayamazdı. Böyle dediğim için acını hafife alıyorum sanma lütfen. Aklım almıyor evlat kaybını. Allah'ım kimseye vermesin. Çok zor demek yetersiz kalıyor.
Allah'ın mucizesi tekrar karnına konduğunda yeniden güzelleşecek dünyan. Dua et, sabret. Umudunu da hiç ama hiç kaybetme.

acını içinde yaşama sakın, ağla bağır çağır. Zaman acını geçirmeyecek evet ama hafifletecek. Yaralar zamanla hafiflemeseydi kimse yaşayamazdı. Böyle dediğim için acını hafife alıyorum sanma lütfen. Aklım almıyor evlat kaybını. Allah'ım kimseye vermesin. çok zor demek yetersiz kalıyor.
Allah'ın mucizesi tekrar karnına konduğunda yeniden güzelleşecek dünyan. Dua et, sabret. Umudunu da hiç ama hiç kaybetme.

rabbim herseyn haırlısını nasip etsin e kimseye yaşatmasın bi daha olursa diye cok korkuyorum rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin herkesn bebeğini evladını korusun

Merhabalar bende eskıyım ama yenıden uye olup geldim aranıza. Bence en buyuk etken bebegı beklerken stresten uzak durmak ve herseyı kulak arkası yapmak. Cunku kızımı 7,5 aylık dunyaya getırdım 34 haftalık hep stres sıkıntıdan ve o makınelere baglı yasadı ben astım krızıyle yogun bakımda:(

evlat kaybetmek elbette cok acı u konuyada yazmak ıstedım benımde kızımdan once kayıbım oldu rabbım kımseyı evlatla sınamasın...

Uzun zamandır forumdaki sayfamizla da ilgilenemedik her birimiz cocuklarimizi byutme telasina ddüştük Kimimiz ikiledik pitirciklari kimileri iilkiyle kaldi. Ama hepimizepeyi yol katettik bu ssüreçte :-)

Ayyy ozlemisim forumu :-) beralku Martin mujj znrcnk gorkemli funda07 haticecan gorkems daha hatirlayamadiklarim nerelerdesiniz :KK66:

merhaba canim ya,

vallah bugün bende tekrar bir gireyim dedim foruma, mesajini gördüm... ev-is-güc cocuk ugrasip gidiyoruz.. Önceden ne güzel burdan sohbet ediyorduk, facebook cikinca burasi unutulmaya yüz tuttu.. özlemisim burasini ya..

Sen nasilsin iyimisin, neler yapiyorsun?

Back
X