selam kızlar oncelikle neolur anlatacaklarım için bana kızmayın. 5 aylik hamileyim yillardir sigara içyorum ve birakmak için her yolu denedim. nikotin bantları sakızları elektronik sigaralar hiçbiri care olmadı. tersine daha cok bağlanmama sebep oldular. hamile olduktan sonra artık bu durum psikolojimi de ciddi anlamda bozmaya basladı cektıgım her sigara nefesiyle kendimin ve bebeğimin ömründen bir nefes calıyorum ama bırakmıyorum sanki beni kontrol eden baska biri var ellerim otomatik olark sigaraya gidiyor. Bu halime cok uzulen yakın bir arkadasım Emre Üstünuçar adında bir sigara bırakma uzmanından bahsetti. Ben de daha once kendisine televizyonda denk gelmistim binlerce kişiyi sigaradan kurtarmıs insanlar ondan ve yonteminden cok memnunlar. en son care bunu denicem 6 saatlik bir seminerle bırakılıyormus gercekten bole bir şey mumkunse btün varımı yoğumu vermeye hazırım. dayanamıyorum artık. gerci başarılı olamazlarsa para iadesi var ama ben istemiyorum para mara. Haydi Emre Bey ne olur beni de kurtarın!