Bebek Beslenmesi Bebegimi birakip calismaya baslamak zorunda olmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yenianne45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
33
6
1
39
Kizlar iyi geceler hepinize. Kizim 5 ay 10 günlük ve ben bugun ise baslamak zorunda kaldim. Annemle babam geldi bebegime bakmak icin. Ancak bugun uyuyup uyanip aglamis surekli kizim ve annemin onerdigi yogurt devam sutu anne sutu seceneklerinin hicbirini agzina surmemis. 2 de isteb geldigumde emzirebildim. Cok uzgunum ya kizlar size sorayim dedim bu istahsizlik ağlama krizleri ne zaman son bulur cok huzursuzum..

Bugun iste 2. Gunum ve sabah babasi sutunu icirmeye calismis hala icmemekte direniyormus cok huzursuzum. Kimse yok mu basindan boyle olay gecen ya da yazabilecek vicdanli bir ALlah in kulu :((

Ben de kızımı bakıcıya bırakıp işe başlamak zorunda kaldım. Aynen dediğin gibi uyku ve yeme düzeni altüst oldu. bizimki 1 hafta kadar sürdü sonra eski haline döndü. şimdi 2,5 aydır çalışıyorum, düzeni gayet normal :) içini ferah tut mutlaka alışıyorlar.

Ben de kızımı bakıcıya bırakıp işe başlamak zorunda kaldım. Aynen dediğin gibi uyku ve yeme düzeni altüst oldu. bizimki 1 hafta kadar sürdü sonra eski haline döndü. şimdi 2,5 aydır çalışıyorum, düzeni gayet normal :) içini ferah tut mutlaka alışıyorlar.
Bizim de bir hafta oldu coknsukur dedigin gibi alisti kizim . biraz duEne girdik ama ilk gun hicbisey yememis taa ki ben 2 de eve gideseye kadar. O yuzden umutsuLanmistim ama cok sukur. Size de. Cok tesekkur ederim alaka gösterip mesaj yazmissiniZ. Rabbim evlatlarimizi hayirli saglikli etsin ins.

Back
X