saygisizlik olmasin diye tatli dille uyariyorum ama boyle devam ederse senin dedigin gibi laflari yapistirmayi dusunuyorum artik;:-D tsk cnmsinir bozucu çok ii anlıyorum walla yapıştır lafı canım yada hiç tınlama ikisinden biri.
Sizi nasıl zorlayabiliyor ki görümceniz? Ben böyle yapıyorum, doktor böyle söyledi falan diyebilirsiniz, ama fazla açıklama yapmakla uğraşmayıp bildiğiniz gibi yapmak, söylediklerini kulak arkası etmeye çalışmak da düşünülebilir.
Ancak, şunu söylemadan de edemeyeceğim, insan karşısındaki kişi şunu şöyle yap, bunu böyle yap diye israrcı olunca, ister istemez onun zıddı şeyleri yapmada biraz ölçüyü kaçırabiliyor. Önceliğiniz mutlaka yavrunuzun en iyi şekilde yetişmesi, bundan hiç süphem yok, ama görümcenizin tavrına sıkılıp, kucağa alma işini, emzik işini fazla da abartmamaya çalışın. Maalesef, bazen insanlar fazla müdaheleci olabiliyor, çok da hakim olmadıkları konularda çok bilmişlik edebiliyor, ama arada, sırada da gerçekten doğru önerileri olabilir. Çok da önyargılı olmayıp doğru söylediği bir kaç şeyi de uygulama fırsatını kaçırmamak da yarar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?