Bebegimi cok az hissediyorum

22oktober

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
257
3
46
- Yurtdışı
Selam arkadaslar 18+4 haftalik hamileyim 17 haftalikken bebegimi hissetmeye basladim. Ilk bebegim degil fakat bir Gun hissediyorsam iki Gun hissetmiyorum normalmi acaba diger bebeklerimde uzun zaman gecdi unutmusum:)) ayni durumda olan varmi

Benim de oğlum çok hareketliydi, kızım ise tam tersi bir gün oynasa iki, üç gün hareketlerini hissetmezdim. Tatlı bir şeyler yeyip yatıp bir süre hareketlerini dinle. Bazen günün yorgunluğu ile hissetilmiyor. sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...

tatlim öncelikle saglikli bir hamilelik gecirmen dillegiyle...benimde 2 oglum var..büyük oglumun karnimda oynadigini anca 5,5 ayda farkedebildim..bi okadarda hareketsizdi..

kücük oglumsa 3 aylikken oynamaya basladi ve doguma kadar aikido boks tekvando bilumum sporlari yapti karnimda:))))))

Ilahi guldurdun beni canim aikido Box felan Super benzetme:)) demekki bebislerin ne kadar aktif olmalarina bagli hareketlerini hissetmek :)))

Tskler canim Peki neden tatli?

Kızıma hamileyken nst sonucunda bebeğin hareketlerinin iyi olmadığını söylemişlerdi. Çok korkmuştum. Tatlı bir şeyler yememi söyledi doktorum. Yarım saate kalmadan oynamaya başlamıştı. hareketlerinde azalma hissettiğimde hemen çikolataya ve meyve suyuna sarılırdım.
Tatlı bir şeyler yemenin bebeği mutlu ettiğini duymuştum. Enerji patlaması yaşıyorlar demek ki :)
Tabi tatlıyı da abartmamamız lazım...

Back
X