- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
A
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de onu düşünüyorum bu aralar sık da olmaya başladı şikayet ediyorum lakin işe yarar mı bilmem.. en azından konular birleştiliyordur umatım..Takinti yapmissiniz. Kadinin size bir zarari yokmus torununu seviyor dusunemiyor olabilir. Kibarca uyuyor diyebilirsiniz.
Ayrica tek bir konu acmaniz yeterli 3 tane ayni konu acma amacinizi da anlamadim.
Merhaba 2 aylık bir oğlum var bebeğimi kayınvalidemden aşırı derecede kıskanıyorum
Kendi ailemden kıskanmıyorum ama hiç bunun sebebide şu kaynanam geldiği zaman veya da gittiğimiz zaman gözleri sürekli oğlumun üzerinde uyutuyorum çocuğu başına gidip kuzum canım bilmem ne sevmeye başlıyo elini ayağını öpüyo çocukta haliyle hemen gözünü açıyo hemen geri sallamaya çalışıyorum uyumıycak bu oğlan kalkcak buu diye hemen kucağına alıyo buda beni delirtiyo aslında iyi biridir bana bi zararı yok enazından ama böyle yapması beni nefret ettirdi eşimede bişey diyemiyorum çünkü çok aşırı anne düşkünü ☹
Annesiyle ilgili en ufak sözümü yanlış anlıyor. Gideceğimiz zamanlar elli kere bak hemen kalkalım çocuk hasta durmaz vs şeyler söylüyorum buda kavga sebebi oluyo işte senin ailende duruyoda benim annemdemi durmuyo bu çocuk diyo ama bilmiyo benim ailem uyuyan çocuğu uykusundan etmiyo sürekli kucakta gezdirmiyor eşimle zaten anne düşkünlüğü yüzünden aramız yeterince bozuk bu konu daha da bozuyo napmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim sizce artık rüyalarıma giriyo eşim hadi anneme gidelim dediğinde günüm zehir oluyo☹☹☹
Çok sevmek isteyen kendi doğursun sevsin ben çocuğum onun bunun elinde el oyuncağı gibi dolansın diye doğurmadımYa kardeşim bırakın şu cocuklarınızı rahat rahat sevsinler oynasınlar. Aman kucağa alma aman onu yedirme aman orasından öpme valla yıldık kardeşim. Cocuk sevmek istiyoruz çılgınca bi salın daa
Sitede yeniyim bilerek açmadımTakinti yapmissiniz. Kadinin size bir zarari yokmus torununu seviyor dusunemiyor olabilir. Kibarca uyuyor diyebilirsiniz.
Ayrica tek bir konu acmaniz yeterli 3 tane ayni konu acma amacinizi da anlamadim.
Kimse dokunmadin kimse gormesin kimse sevmesin diye diye okula krese baslayinca hastaliktan basini kaldiramayan cocuklar yetistiriyoruz farkina varmadan.Çok sevmek isteyen kendi doğursun sevsin ben çocuğum onun bunun elinde el oyuncağı gibi dolansın diye doğurmadım
Çok sevmek isteyen kendi doğursun sevsin ben çocuğum onun bunun elinde el oyuncağı gibi dolansın diye doğurmadım
Bıraksınlar öyleyse bu saatten sonra biz evlatlarımızı doya doya sevelim yetiştirelim onlar yetiştirmiş şimdi sıra bizde ben sevmesinler demiyorum yanlış anlaşıldım galiba sadece tek kızdığım şey oğlum uyurken tatlı uykusundan uyandırılıp saatlerce uyuyamadığımızı için ağlaması siz olsanızda kızmaz mısınız ananeler babaneler dedeler başımızın tacı ama sadece biraz anlayış istiyorum ben uykusunda rahatsız edilmesin yeterDoğurabilsek doğurucaz. Kayınvalide de bu saatten sonra doğuramayabilir.