Bebek Beslenmesi bebegimi emzige nasil alistiririm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

petekmelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
134
61
123
Kizlar merhaba bebegim 54 gunluk ve beni yalanci meme olarak kullaniyo tabi buda beni yoruyor.Birakın beni yormayi 6 kilo oldu ki 2 800 dogdu doktorumuz cok fazla diyor ama yapicak bisey yok..Tek care emzik kullanmak fakat aklınıza gelen her marka ucuzundan pahallisinina kaucugundan silikonuna anne memesi gibi olanından bile aldım ama olmuyo bizim pasa begenmiyor.. Ve cok gazli bir bebek ama gazi usten değil alttan çıkartmayı tercih ediyor..Akıl verin kızlar gaz sancısı ve emzige nasıl alıstırabilirim...

Avent in damaksız emziği var onu denediniz mi en kolay onu alıyorlarmış. Bence çocuk Alışmış artık fazla beslendiği için gazı oluyor muhtemelen. İşiniz zor Allah yardımcınız olsun

Aventin emziği en güzeli.Benim kızımda istemiyordu.Öğürüp ağzından atıyordu.Ben yine ağzına verip parmağımla destekliyodum öyle öyle alıstırdım.Ama seninki nerdeyse 2 aylık olmuş alışırmı bilmem.Umarım alışır alışırsa çok rahat edersin.Gazıydı,dişiydi,gece uykularıydı derken emziğin çok faydası oluyo.

Avent in damaksız emziği var onu denediniz mi en kolay onu alıyorlarmış. Bence çocuk Alışmış artık fazla beslendiği için gazı oluyor muhtemelen. İşiniz zor Allah yardımcınız olsun
Aldim canim ne bulduysam aldim bana misin demiyo...

Aventin emziği en güzeli.Benim kızımda istemiyordu.Öğürüp ağzından atıyordu.Ben yine ağzına verip parmağımla destekliyodum öyle öyle alıstırdım.Ama seninki nerdeyse 2 aylık olmuş alışırmı bilmem.Umarım alışır alışırsa çok rahat edersin.Gazıydı,dişiydi,gece uykularıydı derken emziğin çok faydası oluyo.
Katılıyorum arkadasım aventin 3 cesidinide aldim damaklı dakaksız kaucuk anne memesi gibi olan damla modeli diyolar olmuyo olmuyo bu arada hastaneden beri vermeye calisiyorum ama olmuyo..

Aldim canim ne bulduysam aldim bana misin demiyo...
O zaman üzgünüm ama almayacak demekki bazısına ne yapsan olmuyor benim ki de almadı çok uğraştım ama dediğin gibi beni bunaltıyordu artık. O yüzden iki yaşını beklemeden bıraktırdım

O zaman üzgünüm ama almayacak demekki bazısına ne yapsan olmuyor benim ki de almadı çok uğraştım ama dediğin gibi beni bunaltıyordu artık. O yüzden iki yaşını beklemeden bıraktırdım

Anne sutunumu biraktirdin 2 yasinda bende oyle yapicam insallah

Evet emzirmeyi bıraktım ama 16 aylıktı. Sen emzirebildiğin kadar emir
Benim ilk cocugum 3 yasina kadar emdi ama ne emzik konusunda ne gazdan boyle cekmedim belkide ilk cocugum 12 ikincisi 10 yasinda oldugundan unuttum cocuk bakmayi isin garip tarafi herkes cocuguyla ilgili bilgi danisirken bana simdi ben danisiyorum kendi halime guluyorum...Ama emzik konusinu biran once halletmem lazim...

Canım benimde kızım bebekken böyleydi. 2 aylık filandı ve ben bikaç gün hiçbirşey yapmayıp yanına oturdum. Ben verdim o attı, tekrar verdim tekrar attı.. Bütün gün böyle yaptık.. Bikaç gün uğraştıktan sonra az az emmeye başladı ve alıştı.. 1 yaşına geldiğinde birgün emziği hiç vermedim ve bi daha hiç aramadı.. Böyle deneyebilirsin bence, çünkü bazen gerçekten çok önemli oluyor emzik anne için.. Özellikle de dışarı çıkıldığında yada kalabalıkta..

Canım benimde kızım bebekken böyleydi. 2 aylık filandı ve ben bikaç gün hiçbirşey yapmayıp yanına oturdum. Ben verdim o attı, tekrar verdim tekrar attı.. Bütün gün böyle yaptık.. Bikaç gün uğraştıktan sonra az az emmeye başladı ve alıştı.. 1 yaşigeldiğinde birgün emziği hiç vermedim ve bi daha hiç aramadı.. Böyle deneyebilirsin bence, çünkü bazen gerçekten çok önemli oluyor emzik anne için.. Özellikle de dışarı çıkıldığında yada kalabalıkta..
Canım ben cok gezmeyi seven biriyim esimde öyle ve 10 sene uzerine gelen bir cocuk oldugu icin tam rahata kavusmusken yeni bir bebek birz zorlaniyorum bu sebepten emzik sart dedigin gibi ozellikle disarda gezerken onemli tabiki dedigini uyguliycam canim...ve insallah burdanda paylasicam basarimi insallah canlarim..

Canım ben cok gezmeyi seven biriyim esimde öyle ve 10 sene uzerine gelen bir cocuk oldugu icin tam rahata kavusmusken yeni bir bebek birz zorlaniyorum bu sebepten emzik sart dedigin gibi ozellikle disarda gezerken onemli tabiki dedigini uyguliycam canim...ve insallah burdanda paylasicam basarimi insallah canlarim..

Ben azmetmiştim, ya olacak ya olacak demiştim.. Oldu :KK50: Umarım sende başarılı olursun.. Allah kolaylık versin inş..

Back
X